Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Wouter de Vries jr. boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Wouter de Vries jr. boeken?

drs. Wouter de Vries jr. boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Wouter de Vries jr..

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Wouter de Vries jr..

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Wouter de Vries jr. ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Wouter de Vries jr. plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Wouter de Vries jr.

Een markante man!
Dat is Wouter de Vries jr. zeker. Op zijn CV staan bijvoorbeeld beroepen als houthakker, kibboets vrijwilliger en straatveger. Niet voor een weekje, maar voor ongeveer 10 jaar is hij werkzaam geweest in deze beroepen. “In mijn twintiger jaren kon ik alleen maar denken in termen van vrijheid en blijheid. Een soort Born-to-run euforie. Veel gereisd, hard gewerkt en tussendoor een volstrekt oninteressante studie Economie gedaan. Dat leefde toen nog helemaal niet bij mij. Ik was gewoon rood, idealistisch en recalcitrant. Een mooie tijd”.

Tegenwoordig werkt Wouter de Vries jr. aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Sinds 1992 doceert hij daar het vak dienstenmanagement. De colleges Dienstenmanagement zijn als het ware thuiswedstrijden, want Wouter de Vries jr. is één van de belangrijkste auteurs en sprekers in Nederland op dit vakgebied. Als auteur heeft hij maar liefst 14 boeken op het gebied van marketing en management. De meest bekende zijn:

`Dienstenmarketing Management’, De Vries jr., Wouter Piet J.C. van Helsdingen (2005) vierde druk.

`Strategische Dienstverlening’, De Vries jr. Goud (2003), (Nederlandse, Engelse en Duitse editie)

3 columnboeken, waaronder: `Hoe verkoop ik een koelkast aan een eskimo?’

Wouter de Vries jr. is ook veelvuldig actief in zes MBA programma’s in Nederland. In-home is hij werkzaam geweest voor ongeveer 150 organisaties.

Zijn werk kenmerkt zich door “kritiek met een glimlach”. Hij durft te zeggen waar het op staat, maar ziet de lol van het leven zeker in. “Een geintje (op zijn Amsterdams) moet zeker kunnen!” Hij zet zijn gehoor met zijn interactieve manier van presenteren vaak op het verkeerde been. Hij snijdt thema’s aan die in bijna elke managementomgeving relevant zijn. De discussies zetten zich na zijn presentaties vaak voort. “Ik was 35 jaar toen ik mijn eerste pak met bijpassende stropdas heb aangeschaft. Ik ken tegenwoordig het pluche van de directiekamer, maar voel me ook nog thuis op elke werkvloer”.

Wouter de Vries jr. spreekt onder andere over de volgende onderwerpen:

I. Als je zelf niet weet waar je goed in bent, dan …!

In deze presentatie staat de klant centraal. De klant is volgens De Vries jr. geen lastpak, ook niet een naam, adres, woonplaats maar “een krullenbol met vijf zintuigen”! U dient dus de werking van de zintuigen van uw klant te begrijpen en te managen. Dan alleen is er volgens De Vries jr. sprake van een dienstverlening waar uw klant centraal staat.

II. Geven en nemen! Een sinterklaasfeest zonder cadeaus?

Veel inspanningen op het gebied van relatiemanagement kenmerken zich door NEMEN. U wilt wat en dat haalt u graag bij u klant. GEVEN verkrijgt veel minder aandacht. Wanneer iedereen echter alleen maar neemt, blijft er van een sinterklaasfeest weinig over. Een mooie presentatie met duidelijke handvatten waardoor u effectiever kunt omgaan met relatiemanagement.

III. Buitenspel of marktleider.

Deze presentatie koppelt sport aan management. Een leuke presentatie die begint met 6.14 en Kees Verkerk en eindigt met de invloed van WIE-kwaliteit op de tevredenheid van uw klant. Diverse managementthema’s worden belicht aan de hand van sporters. Wouter de Vries jr. kan deze presentatie ook geven in een een-tweetje met een bekende sporter. Zo heeft hij deze presentatie al gedaan in samenspel met Richard Krajicek en Leontien Zijlaard-van Moorsel. De laatste presentatie werd als de absolute top beoordeeld.

IV. Er bestaan geen slechte keuzes. Alleen niet-kiezen is slecht!

Een presentatie over het oplossen van strategische vraagstukken. Moet u nu van-buiten-naar-binnen kijken of juist andersom? Kunt u groei plannnen en zo ja hoe doet het dan? Is een SWOT-analyse nu een goed uitgangspunt of kunnen wij de omgevingsanalyse scherper krijgen? Waar bent u als organisatie eigenlijk goed in? En waarom zijn sommige organisaties helemaal niet goed in alles, maar scoren wel goed bij de klant? Dient uw organisaties eigenlijk wel goed te zijn in alles? Deze presentatie leent zich ook erg goed voor een workshop.

V. Vele andere thema’s waaronder loyaliteit, switchgedrag, innovatie etc

Door zijn boeken beschikt Wouter de Vries jr. over de mogelijk om talloze andere thema’s te belichten. Zo spreekt hij ook vaak over loyaliteit (is het wel terecht dat u streeft naar loyale klanten?, switchgedrag (een niet-switchende klant is een dief van zijn eigen portemonnee!) en innovatie (het draait om gebruiksgemak, dus maak dat!).

drs. Wouter de Vries jr. boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Wouter de Vries jr..

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Wouter de Vries jr., neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Wouter de Vries jr. en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Wouter de Vries jr. mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Wouter de Vries jr..
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Wouter de Vries jr.. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Wouter de Vries jr. checken, een gratis optie plaatsen op drs. Wouter de Vries jr. en de boeking(en) van drs. Wouter de Vries jr. voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Wouter de Vries jr., BOEKINGSBUREAU drs. Wouter de Vries jr., BOEKINGSBURO drs. Wouter de Vries jr., ENTERTAINMENTBUREAU drs. Wouter de Vries jr., ENTERTAINMENTBURO drs. Wouter de Vries jr., ARTIESTENBUREAU drs. Wouter de Vries jr., BOEKINGSKANTOOR drs. Wouter de Vries jr., IMPRESARIAAT drs. Wouter de Vries jr., MUZIEKBURO drs. Wouter de Vries jr., MUZIEKBUREAU drs. Wouter de Vries jr., ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Wouter de Vries jr., ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Wouter de Vries jr., ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Wouter de Vries jr..

 

Offerte drs. Wouter de Vries jr. aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag