Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Ton Planken boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Ton Planken boeken?

drs. Ton Planken boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Ton Planken.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Ton Planken.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Ton Planken ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Ton Planken plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Ton Planken

Raak als manager of bestuurder niet tussen de wielen. Manage uw persoonlijke communicatie!

Drs. Ton Planken zit 35 jaar in het communicatievak, als journalist, TV-maker en managementconsultant voor communicatiestrategie en sinds 1982 als zelfstandig ondernemer. Hij verzorgde meer dan 1200 televisie- en videoprogramma’s. Van zijn hand verschenen duizenden krantenberichten, artikelen, columns, verslagen, rapporten en een drietal boeken over beleidsanalyse, politiek en televisie. Hij was wetenschappelijk medewerker Openbare Financiën aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, specialisatie Public Choice. Hij adviseerde profit- en non-profitinstellingen en trainde vele honderden managers, bestuurders en politici.

Zijn journalistieke loopbaan begint bij het schrijven voor de Haagsche Courant. Hij was eindredacteur en presentator binnenlandspolitieke programma’s van NOS televisie (Den Haag Vandaag). Hij maakte gedurende zijn loopbaan meerdere programma’s voor Teleac, RVU-TV, de AVRO en Veronica.

Naast zijn werkzaamheden voor televisie en diverse periodieken, leidde drs. Ton Planken tal van conferenties op de overlappende gebieden van politiek, economie, technologie en verder natuurlijk de media. Hij gaf enkele jaren een serie gastcolleges over economie en politieke besluitvorming. Ton Planken was adviseur van De Nederlandse Bank NV, Randstad Holding NV, het Ministerie van Economische Zaken, Philips International BV, Robeco Groep en vele andere organisaties.

Ton Planken heeft een ongeëvenaarde ervaring als discussieleider en congresvoorzitter. Van de roemruchte live televisiedebatten tussen Van Agt, Den Uyl en Wiegel, tot het modereren van symposia, persconferenties, jaarvergaderingen in 2003. Vaak over hele lastige strategische vraagstukken.

Welk karakter een bijeenkomst ook heeft, Ton weet er altijd wel een kwaliteitsslag aan te geven. Tijdens de voorbereiding door suggesties over de vormgeving en gewenste diepgang; en door sprekers te briefen. Tijdens de uitvoering door scherpe vragen te stellen of beleidsmakers door lastige situatie te loodsen. Als onderwerp en zaal het toelaten ook met humor en alles mag ook in het Engels.

Ton Planken verzorgt ook inleidingen en geeft mediatrainingen aan personen of groepen. Nederlands meest ervaren en meest bekende mediatrainer biedt een boeiende inleiding op maat in de elementaire structuur van effectief communiceren voor managers en bestuurders. Hij geeft tips en bespreekt de trucs. Vooral uit het oogpunt van goed leiderschap. Met voorbeelden op video. Reduceer de afbreukrisico’s. Benut de kans op meer grip op uw communicatie. Als beleid “verkopen” moet.

drs. Ton Planken boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Ton Planken.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Ton Planken, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Ton Planken en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Ton Planken mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Ton Planken.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Ton Planken. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Ton Planken checken, een gratis optie plaatsen op drs. Ton Planken en de boeking(en) van drs. Ton Planken voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Ton Planken, BOEKINGSBUREAU drs. Ton Planken, BOEKINGSBURO drs. Ton Planken, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Ton Planken, ENTERTAINMENTBURO drs. Ton Planken, ARTIESTENBUREAU drs. Ton Planken, BOEKINGSKANTOOR drs. Ton Planken, IMPRESARIAAT drs. Ton Planken, MUZIEKBURO drs. Ton Planken, MUZIEKBUREAU drs. Ton Planken, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Ton Planken, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Ton Planken, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Ton Planken.

 

Offerte drs. Ton Planken aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag