Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Sylvia Saakes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Sylvia Saakes boeken?

drs. Sylvia Saakes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Sylvia Saakes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Sylvia Saakes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Sylvia Saakes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Sylvia Saakes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Sylvia Saakes

De logica van een crisis: wat is de rationaal achter een trauma of burn-out Politicoloog Sylvia Saakes kent vele werelden van binnenuit. Ze studeerde psychologie in de Verenigde Staten en studeerde af in de Politieke en Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkte voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken, voor SNV, in projecten van Novib in Latijns Amerika, richtte met Nicaraguaanse collega’s een onderzoeksinstituut op, werkte in Nederland voor gemeenten, ministeries en maatschappelijke organisaties, en zet zich al een geruime dertig jaar in binnen maatschappelijke organisaties, waarbinnen ze vele bestuursfuncties bekleedde.

Over vele onderwerpen weet zij met voorbeelden uit de praktijk en pakkende anekdotes te vertellen en haar publiek te boeien. Zoals over cultuurverschillen. Of over haar veelzijdige onderzoek naar gender (man/vrouw) verhoudingen, of het leven van deze vrouwen ten tijden van (en ná) conflictsituaties, ook in niet-westerse landen. Over de zin en onzin van alternatieve en complementaire methoden en Integrale Psychiatrie in de Geestelijke Gezondheidszorg. Of over wat zij noemt: ‘De logica van een crisis’: zowel een persoonlijke crisis (zoals een trauma, depressie of burn-out) als de logica van de huidige maatschappelijke, economische en politieke crisis. In haar trainingen en workshops geeft ze boeiende informatie over crisissituaties, alsmede praktische informatie welke invalshoeken van nut zijn om eruit te komen. En vooral….. wat je er zelf of als bedrijf aan kunt doen!

Ze is ook wel omschreven als ‘een multi-talent’, omdat ze zich niet alleen verdiept in heel verschillende werelden, maar daarin ook verschillende kwaliteiten tentoonspreidt. Zo noemt ze zichzelf ook ‘methodeontwerper’. “Naast inhoudelijke vernieuwende gezichtspunten, ontwerp ik ook strategische methoden voor onderzoek, trainingen en ‘bottom-up’ beleidsontwikkeling die tot ‘gedragen’ beleidsimplementatie leiden, voor de ontwikkeling van individuen, organisaties en bedrijven. Methoden die, zowel qua proces als inhoudelijk, verrassende nieuwe perspectieven bieden.”

drs. Sylvia Saakes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Sylvia Saakes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Sylvia Saakes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Sylvia Saakes en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Sylvia Saakes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Sylvia Saakes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Sylvia Saakes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Sylvia Saakes checken, een gratis optie plaatsen op drs. Sylvia Saakes en de boeking(en) van drs. Sylvia Saakes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Sylvia Saakes, BOEKINGSBUREAU drs. Sylvia Saakes, BOEKINGSBURO drs. Sylvia Saakes, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Sylvia Saakes, ENTERTAINMENTBURO drs. Sylvia Saakes, ARTIESTENBUREAU drs. Sylvia Saakes, BOEKINGSKANTOOR drs. Sylvia Saakes, IMPRESARIAAT drs. Sylvia Saakes, MUZIEKBURO drs. Sylvia Saakes, MUZIEKBUREAU drs. Sylvia Saakes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Sylvia Saakes, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Sylvia Saakes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Sylvia Saakes.

 

Offerte drs. Sylvia Saakes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag