Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bernard Fransen MSc boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bernard Fransen MSc boeken?

Bernard Fransen MSc boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bernard Fransen MSc.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bernard Fransen MSc.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bernard Fransen MSc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bernard Fransen MSc plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bernard Fransen MSc

Bedrijfskundige en onderwijskundige

De heer Fransen, bedrijfskundige en onderwijskundige heeft met succes leiding gegeven aan diverse transformaties en reorganisaties in het Hoger Beroepsonderwijs. De succesvolle transformatie van Hogeschool STOAS naar de marktorganisatie STOAS-Groep en de herpositionering van de Faculteit Educatieve Opleidingen van de Hogeschool van Utrecht volgens het ‘Utrechtse Model’/’Educatief Partnerschap’ zijn hier voorbeelden van.

Daarna werd de heer Fransen voorzitter van het College van Bestuur van Wellantcollege. Wellantcollege is de grootste agrarische Onderwijsinstelling van Nederland met dertig vestigingen – waaronder alle grote steden – in het Westen en Midden van Nederland en de resultante van een sie van vier AOC’s (agrarische opleidingscentra).

Daarna heeft de heer Fransen als voorzitter van het College van Bestuur van ROC Midden Nederland gewerkt aan zijn volgende bestuurlijke opdracht: ROC Midden Nederland is de resultante van een fusie tussen ROC De Amerlanden en ROC Utrecht met 2.000 medewerkers, 26.000 deelnemers, 52 vestigingen en 350 verschillende opleidingen. ROC Midden Nederland heeft in een hoog tempo gewerkt aan de ’total redesign’ naar een professionele organisatie. Deze organisatie kende meer dan 150 rechtsvoorgangers.

Daarnaast bekleedt de heer Fransen diverse bestuurlijke en adviserende functies:

Voorzitter KNVB amateurvoetbal en teven vice voorzitter Bondsbestuur KNVB

Voorzitter EDventure: De landelijke brancheorganisatie van school adviesdiensten

Voorzitter van het Platform Bewegen en Sport in Beroeps- en Volwassen Educatie

(ex) Bestuurslid Vereniging Sport Utrecht en Koninklijke Schaatsrijdersbond KNSB

(ex) Voorzitter Stichting Utrecht Topsport • Gastdocent Utrecht School of Governance

Lid College van Advies Postacademische Masteropleiding Public Control Erasmus Universiteit

Lid van de Visitatiecommissie Landbouw HBO (2004) • Lid Raad van Advies Kennisland

Voorzitter Raad van Advies het Landelijk Project Actieve Leefstijl School Sport (ALSS) (september 2006)

Lid Stuurgroep Alliantie School Sport: VWS/OCW/NOC/NSF

Lid ‘club van 28’ welkw als doel heeft de O.S in 2028 – 100 jaar na dato- in Nederland te organiseren

Bernard Fransen MSc boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bernard Fransen MSc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bernard Fransen MSc, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bernard Fransen MSc en de eventuele overige kosten om een optreden van Bernard Fransen MSc mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bernard Fransen MSc.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bernard Fransen MSc. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bernard Fransen MSc checken, een gratis optie plaatsen op Bernard Fransen MSc en de boeking(en) van Bernard Fransen MSc voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bernard Fransen MSc, BOEKINGSBUREAU Bernard Fransen MSc, BOEKINGSBURO Bernard Fransen MSc, ENTERTAINMENTBUREAU Bernard Fransen MSc, ENTERTAINMENTBURO Bernard Fransen MSc, ARTIESTENBUREAU Bernard Fransen MSc, BOEKINGSKANTOOR Bernard Fransen MSc, IMPRESARIAAT Bernard Fransen MSc, MUZIEKBURO Bernard Fransen MSc, MUZIEKBUREAU Bernard Fransen MSc, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bernard Fransen MSc, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bernard Fransen MSc, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bernard Fransen MSc.

 

Offerte Bernard Fransen MSc aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag