Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Stef van Breugel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Stef van Breugel boeken?

drs. Stef van Breugel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Stef van Breugel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Stef van Breugel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Stef van Breugel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Stef van Breugel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Stef van Breugel

“Om de toekomst naar je toe te halen is visie nodig” Stef van Breugel is sinds 1987 werkzaam als organisatie-socioloog, adviseur en interim-manager. Hij heeft vele  opdrachten vervuld in het culturele veld en opdrachten vervuld bij gemeenten, provincies, archieven, musea en bibliotheken onder meer als kwartiermaker, interimdirecteur en fusiebegeleider.

Samenwerken met Stef van Breugel betekent verdieping en context bij organisatievragen. Hij is niet de doorsnee organisatieadviseur en interim-manager. Samenwerken met Stef betekent investeren in ‘anders kijken’ naar organisatievraagstukken. In zijn werk is Stef van Breugel een verbindende factor voor uiteenlopende partijen, een intelligente inhoudelijke denker en niet in de laatste plaats een aanstekelijke spreker.

Sinds 2009 is Stef verbonden aan Museum Hilversum dat in het Tijdschrift Kunstbeeld van de redactie een eervolle vermelding kreeg in de rubriek ‘beste tentoonstellingen van 2012’. Geboren in een artistieke familie ziet Stef van Breugel dat zijn biografie rond kan worden gemaakt. Hij besluit zich te specialiseren in projecten op het snijvlak van kunst en organisatie-ontwikkeling. Richt Vanbreugel Artprojects op, samen met dochter Nicky van Breugel (NY).

Om de toekomst naar je toe te halen is visie nodig en voorop kunnen gaan. En natuurlijk integriteit! Daarom is er zoveel belangstelling voor het thema leiderschap. Waar pakweg tien jaar geleden leiderschap gelijk stond aan die ene man, die ene vrouw aan de top, spreken we vandaag de dag van dienend leiderschap. Uiteindelijk gaat het om de toekomst van onze planeet, de kwaliteit van het geld en het talent van mensen. Daarom willen we weten hoe in het leiderschap dat we zoeken creativiteit besloten ligt, communicatie en inspiratie.

In zijn lezingen gaat Stef van Breugel in op deze aspecten. Hij gebruikt daarbij de kunsten als metafoor. Niet alleen omdat hij een passie heeft voor kunsten maar ook omdat je aan de kunsten onderliggende trends kunt afleiden en niet in de laatste plaats je verbeelding kunt ontlenen. En die twee zijn nodig om het verhaal van je organisatie te kunnen vertellen.

drs. Stef van Breugel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Stef van Breugel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Stef van Breugel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Stef van Breugel en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Stef van Breugel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Stef van Breugel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Stef van Breugel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Stef van Breugel checken, een gratis optie plaatsen op drs. Stef van Breugel en de boeking(en) van drs. Stef van Breugel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Stef van Breugel, BOEKINGSBUREAU drs. Stef van Breugel, BOEKINGSBURO drs. Stef van Breugel, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Stef van Breugel, ENTERTAINMENTBURO drs. Stef van Breugel, ARTIESTENBUREAU drs. Stef van Breugel, BOEKINGSKANTOOR drs. Stef van Breugel, IMPRESARIAAT drs. Stef van Breugel, MUZIEKBURO drs. Stef van Breugel, MUZIEKBUREAU drs. Stef van Breugel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Stef van Breugel, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Stef van Breugel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Stef van Breugel.

 

Offerte drs. Stef van Breugel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag