Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Martijn Wijngaards boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Martijn Wijngaards boeken?

drs. Martijn Wijngaards boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Martijn Wijngaards.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Martijn Wijngaards.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Martijn Wijngaards ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Martijn Wijngaards plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Martijn Wijngaards

Leren, inspireren en relativeren

In een wervelende speech legt Martijn Wijngaards een verband tussen literatuur, muziek, geschiedenis, e-learning, onderwijs, motivatie en betrokkenheid. Laat u verrassen en uitleggen waarom een goede manager een soort leraar is, hoe onze middeleeuwse voorouders bepalen wat wij beslissen en hoe je komt van uitgeblust naar uitgedaagd.

Martijn Wijngaards is PhD-onderzoeker aan de Universiteit Leiden, daarnaast werkt hij in het onderwijs en is hij actief als edublogger en public speaker. Hij behoort tot de eerste laureaten van de Promotiebeurs voor leraren van het NWO.

Decemberaanbieding! Masterclass Sinterklaas

Fleur uw bedrijfsfeest, studiedag of bijeenkomst op met een boeiend en leerzaam hoorcollege over uw eigen geschiedenis of cultuur. Met humor, relativeringsvermogen en kennis van zaken vertelt Wijngaards over hoe een Byzantijnse bisschop uit de vierde eeuw een commerciëel Nederlands fenomeen wordt en een slaaf verwordt tot een CEO van een imposante logistieke onderneming. Ontdek samen met Wijngaards de verrassende geschiedenis van Sinterklaas en Zwarte Piet en breng dat met hem in verband met u of met uw organisatie.

Confronterend, maar niet belerend.

Desgewenst met samenzang.

Kernwoorden:

• Historisch perspectief

• Zinnige didactiek

• E-learning/te-learning

• Games/gadgets

• Visie/inspiratie

• Digitale generatie

• Relativeren/duiden

drs. Martijn Wijngaards boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Martijn Wijngaards.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Martijn Wijngaards, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Martijn Wijngaards en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Martijn Wijngaards mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Martijn Wijngaards.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Martijn Wijngaards. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Martijn Wijngaards checken, een gratis optie plaatsen op drs. Martijn Wijngaards en de boeking(en) van drs. Martijn Wijngaards voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Martijn Wijngaards, BOEKINGSBUREAU drs. Martijn Wijngaards, BOEKINGSBURO drs. Martijn Wijngaards, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Martijn Wijngaards, ENTERTAINMENTBURO drs. Martijn Wijngaards, ARTIESTENBUREAU drs. Martijn Wijngaards, BOEKINGSKANTOOR drs. Martijn Wijngaards, IMPRESARIAAT drs. Martijn Wijngaards, MUZIEKBURO drs. Martijn Wijngaards, MUZIEKBUREAU drs. Martijn Wijngaards, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Martijn Wijngaards, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Martijn Wijngaards, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Martijn Wijngaards.

 

Offerte drs. Martijn Wijngaards aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag