Eigenschappen drs. Marcel Crok boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Marcel Crok boeken?

drs. Marcel Crok boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Marcel Crok.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Marcel Crok.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Marcel Crok ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Marcel Crok plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Marcel Crok

Wetenschapsjournalist en expert in het klimaatdebat

Marcel Crok is onderzoeksjournalist en auteur van het boek ‘De staat van het klimaat, Een koele blik op een verhit debat’. Hij studeerde scheikunde in Amsterdam en Leiden. Na zijn studie besloot hij de overstap te maken naar de wetenschapsjournalistiek. Aanvankelijk werkte hij als freelancer voor verschillende vakbladen. Vanaf 2001 werkte hij eerst als redacteur bij techniektijdschrift De Ingenieur en vanaf 2003 bij het populairwetenschappelijke maandblad NWT Magazine (vroeger Natuur Techniek).

Bij NWT Magazine ontwikkelde Marcel Crok zich steeds meer tot onderzoeksjournalist. In 2005 publiceerde hij een kritisch verhaal over de hockeystickgrafiek, een beruchte grafiek uit de klimaatdiscussie die een icoon voor de opwarming van de aarde was geworden. Het leverde hem de Glazen Griffioen op, een aanmoedigingsprijs voor wetenschapsjournalisten. Sindsdien volgt Crok het klimaatdebat op de voet.

In 2008 besloot Marcel Crok zijn baan bij NWT Magazine op te zeggen om fulltime aan een boek over het klimaatdebat te werken. Hij kreeg daarvoor steun van het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten. Hij interviewde tientallen klimaatonderzoekers in binnen- en buitenland, aan beide kanten van het spectrum. Het leverde uiteindelijk een genuanceerd maar kritisch boek op dat laat zien dat het praten in termen van consensus de dood in de pot is voor de wetenschap.

Het klimaatpanel van de Verenigde Naties, het IPCC, dat een monopoliepositie heeft bij het informeren van beleidsmakers over klimaatverandering, heeft een eenzijdig beeld geschetst van onze beste kennis van het klimaat. Hierdoor lijkt het heel aannemelijk dat de aarde opwarmt door de mens. Crok laat in het boek zien dat er veel valt af te dingen op de broeikastheorie en dat er diverse aanwijzingen zijn dat het opwarmende effect van broeikasgassen meevalt.

Marcel Crok werkt na de publicatie van zijn boek weer als freelance journalist. Hij woont en werkt in de Jordaan in Amsterdam.

drs. Marcel Crok boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Marcel Crok.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Marcel Crok, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Marcel Crok en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Marcel Crok mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Marcel Crok.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Marcel Crok. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Marcel Crok checken, een gratis optie plaatsen op drs. Marcel Crok en de boeking(en) van drs. Marcel Crok voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Marcel Crok, BOEKINGSBUREAU drs. Marcel Crok, BOEKINGSBURO drs. Marcel Crok, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Marcel Crok, ENTERTAINMENTBURO drs. Marcel Crok, ARTIESTENBUREAU drs. Marcel Crok, BOEKINGSKANTOOR drs. Marcel Crok, IMPRESARIAAT drs. Marcel Crok, MUZIEKBURO drs. Marcel Crok, MUZIEKBUREAU drs. Marcel Crok, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Marcel Crok, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Marcel Crok, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Marcel Crok.

Offerte drs. Marcel Crok aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag