Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. ing. Richard Lamb boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. ing. Richard Lamb boeken?

drs. ing. Richard Lamb boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. ing. Richard Lamb.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. ing. Richard Lamb.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. ing. Richard Lamb ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. ing. Richard Lamb plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. ing. Richard Lamb

Trendwatcher, dagvoorzitter en discussieleider Trendwatcher en e-commerce expert drs. ing. Richard Lamb ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot fulltime spreker, dagvoorzitter, discussieleider brainstormmoderator. Hij verzorgde honderden optredens in de Nederlandse en Engelse taal. Richard Lamb is een sympathieke spreker met bijzonder veel kennis van zaken. Hij is een ervaren columnist en auteur van de boeken ’10 Trends, ontwikkel uw eigen toekomstvisie’ en ‘Succesvol elektronisch zakendoen’.  Deze boeken zijn in combinatie met een lezing of dagvoorzitterschap ook te koop. Richard Lamb is all-round inzetbaar en wordt daarom regelmatig ingeschakeld als last-minute-spreker ter vervanging van een andere spreker die verhinderd is.

Als trendwatcher ontwikkelde Richard Lamb het concept de ToekomstTafel™ (lezing en brainstorm) dat veelvuldig wordt ingezet door zowel de overheid als het bedrijfsleven om hiermee een eigen toekomstvisie te ontwikkelen. Met de ‘InnovatieTafel’ richt Richard zich op de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. De ‘RadioTafel’ van trendwatcher Richard wordt ingezet om op een innovatieve manier verslag te doen van een bijeenkomst. Denk hierbij onder andere aan seminars, beurzen, brainstormsessies en perspresentaties.

Als ervaren en inspirerend dagvoorzitter laat Richard snel een informele sfeer ontstaan, in zowel grote als kleinere zalen. Zijn vaardigheden als discussieleider deed hij op als radiopresentator bij de AVRO, de NOS en zijn wekelijkse radioprogramma over innovatieve producten en toekomstvisies op DitIsHandig.nl. Opvallend is zijn gedegen inhoudelijk voorbereiding en zijn ontspannen uitstraling al dagvoorzitter en discussieleider. Hij is bijzonder geschikt voor congressen, perspresentaties, relatiedagen en personeelsbijeenkomsten. Richard neemt ook regelmatig zitting in een vakjury, bijvoorbeeld de Broos van Erp prijs en de High Profile Internet Award.

Richard Lamb geeft ook lezingen als trendwatcher. Zijn lezingen worden gekenmerkt door een stortvloed aan praktijkvoorbeelden en een hoge mate van interactie met de zaal. Hij laat zijn publiek graag aan de hand van toekomstscenario’s zien welke impact technologie heeft op het dagelijkse leven. Richard levert als trendwatcher toekomstvisies op bestelling voor bedrijven, brancheorganisaties, overheidsinstellingen en businessclubs. Door zijn achtergrond, informatica, bedrijfskunde en elektronica, is Richard in staat om trends en toekomstvisies te vertalen in succesvolle pragmatische concepten.

Richard Lamb baseert zijn lezingen op een set van 10 Mondiale Mega Trends die hij onder andere publiceerde in het boek ‘10 Trends, ontwikkel uw eigen toekomst visie’:
Time-on-demand
Safety Web
Time for sale
Interactive Society
Twinning
Quality of Life
Pure Communication
More Mobility
Experience Industry
Pull economy

Richard Lamb is topadviseur op het gebied van de Nieuwe Economie en is gespecialiseerd in e-commerce en ICT. Richard was Founding Member van The Council for Internet Commerce die zich bezig hield met The Standard for Internet Commerce. Hij verzorgt als gastdocent E-commerce colleges bij verschillende hogescholen en universiteiten. Richard verleende ook medewerking aan uitzendingen van onder andere NOVA, 2 Vandaag, Teleac, Radar, Tijd voor Twee en Radio Online.

Ieder optreden van Richard Lamb is maatwerk en speelt in op de actualiteit.

drs. ing. Richard Lamb boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. ing. Richard Lamb.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. ing. Richard Lamb, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. ing. Richard Lamb en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. ing. Richard Lamb mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. ing. Richard Lamb.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. ing. Richard Lamb. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. ing. Richard Lamb checken, een gratis optie plaatsen op drs. ing. Richard Lamb en de boeking(en) van drs. ing. Richard Lamb voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. ing. Richard Lamb, BOEKINGSBUREAU drs. ing. Richard Lamb, BOEKINGSBURO drs. ing. Richard Lamb, ENTERTAINMENTBUREAU drs. ing. Richard Lamb, ENTERTAINMENTBURO drs. ing. Richard Lamb, ARTIESTENBUREAU drs. ing. Richard Lamb, BOEKINGSKANTOOR drs. ing. Richard Lamb, IMPRESARIAAT drs. ing. Richard Lamb, MUZIEKBURO drs. ing. Richard Lamb, MUZIEKBUREAU drs. ing. Richard Lamb, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. ing. Richard Lamb, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. ing. Richard Lamb, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. ing. Richard Lamb.

 

Offerte drs. ing. Richard Lamb aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag