Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Erik van Praag boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Erik van Praag boeken?

drs. Erik van Praag boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Erik van Praag.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Erik van Praag.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Erik van Praag ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Erik van Praag plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Erik van Praag

Psycholoog en andragoloog

Drs. Erik van Praag heeft gewerkt als docent en manager aan de universiteit en in een psychiatrisch ziekenhuis, als psychotherapeut, en als raadgever, trainer en coach in het bedrijfsleven. Hij heeft ervaring in Duitsland, Tsjechië, Rusland, Estland, Israël/Palestina en in de Verenigde Staten. Hij heeft een aantal internationale zomerconferenties georganiseerd in diverse landen, gericht op persoonlijke, spirituele en leiderschapsontwikkeling. Thans is hij oprichter en directeur van The Edge, International School for Leadership and Spirituality. Hij heeft vele artikelen en boeken geschreven, waaronder ‘Spiritueel Leiderschap’ en samen met Jan Paul van Soest en Judy MacAllister, ‘De Aarde heeft koorts – bewust leven met klimaatverandering’. En  ‘ Voor niets gaat de zon op – blauwdruk voor een waardige wereld’.

Mogelijke onderwerpen voor een lezing

Bewust leven met klimaatverandering

De klimaatcrisis kan niet meer worden ontkend, en zal op lange termijn ernstige gevolgen hebben voor de maatschappij als geheel en het bedrijfsleven in het bijzonder. Dat zal grote invloed hebben op ons bewustzijn, anderzijds zal een bewustzijnstransformatie een noodzakelijke voorwaarde zijn om er op een goede manier mee om te gaan. Actie zonder bewustzijn is als kracht zonder wijsheid, en kan meer kwaad dan goed doen.

In deze lezing kan er ook op worden ingegaan wat de relatie is tussen dit probleem en duurzaam ondernemen. Als men om commerciële of andere redenen wil streven naar duurzaamheid als bedrijfsprincipe, dan kan dit vraagstuk niet worden genegeerd.

In een andere versie van deze lezing wordt het accent meer gelegd op hoe we, individueel en collectief, deze bewustzijnstransformatie kunnen bevorderen.

Systeemverandering en chaostheorie

Ons maatschappelijk systeem is ernstig in het ongerede geraakt. Systeemtheorie geeft daarvoor een verklaring, en de chaostheorie beschrijft waartoe dat kan leiden: breakdown of breakthrough (ondergang of transformatie naar een hoger niveau). In deze lezing wordt erop ingegaan hoe we het eerste kunnen vermijden en het laatste kunnen bevorderen, en waarom dat van belang is voor zowel burgers als organisaties.

Spiritueel leiderschap

Wat betekent spiritualiteit in de wereld van bedrijf en organisatie? Wat is spiritueel leiderschap? Waarom is spiritueel leiderschap nodig en hoe valt het te realiseren?

Praktische spiritualiteit

Hierin wordt verklaard wat spiritualiteit in het leven van alledag betekent, en hoe dat privé en zakelijk kan worden vorm gegeven. Hierbij komen begrippen aan de orde als: aanwezigheid, in het hier-en-nu zijn, intuïtie, inspiratie, waarden, hoop, geloof, liefde en eenheid. Ook kan worden ingegaan op de vraag waarom spiritualiteit persoonlijk en zakelijk belangrijk is.

Waar zijn onze ‘stamoudsten’ gebleven?

In vroegere beschavingen hadden de ouderen, in het Engels de ‘Elders’, een specifieke functie als wijze raadgevers. In onze tijd is die functie vrijwel verloren gegaan. In deze lezing wordt er op ingegaan hoe gevaarlijk dat is, en aandacht besteed aan de vraag hoe (wij) ouderen die functie weer kunnen opeisen.

Wat leveren deze lezingen op?

De toegevoegde waarde van deze lezingen ligt niet primair in de resultaten op korte termijn. Wel kunnen ze een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van de bedrijfsfilosofie en op strategisch gebied. Met name voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) kunnen ze een inspiratiebron zijn voor directie en medewerkers, en dusdoende bijdragen tot de vitaliteit van de organisatie en de creativiteit en de betrokkenheid (intrinsieke motivatie) van haar leden.

drs. Erik van Praag boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Erik van Praag.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Erik van Praag, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Erik van Praag en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Erik van Praag mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Erik van Praag.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Erik van Praag. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Erik van Praag checken, een gratis optie plaatsen op drs. Erik van Praag en de boeking(en) van drs. Erik van Praag voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Erik van Praag, BOEKINGSBUREAU drs. Erik van Praag, BOEKINGSBURO drs. Erik van Praag, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Erik van Praag, ENTERTAINMENTBURO drs. Erik van Praag, ARTIESTENBUREAU drs. Erik van Praag, BOEKINGSKANTOOR drs. Erik van Praag, IMPRESARIAAT drs. Erik van Praag, MUZIEKBURO drs. Erik van Praag, MUZIEKBUREAU drs. Erik van Praag, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Erik van Praag, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Erik van Praag, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Erik van Praag.

 

Offerte drs. Erik van Praag aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag