Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Dionijs de Hoog boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Dionijs de Hoog boeken?

drs. Dionijs de Hoog boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Dionijs de Hoog.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Dionijs de Hoog.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Dionijs de Hoog ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Dionijs de Hoog plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Dionijs de Hoog

Historicus met een helder verhaal over de Nederlandse identiteit

Dionijs de Hoog voert u enthousiast mee door de Nederlandse geschiedenis. Duik samen met deze gepassioneerde verteller in ons verleden en laat u de ogen openen. Wat u nooit zag wordt plotseling kristalhelder – wat u altijd al zag begrijpt u opeens. Leer ons nationaal verleden doorzien zoals u dat nooit eerder kon en weet voortaan ‘grote gebeurtenissen’ en hypes in het nieuws op waarde te schatten. Uw dagelijkse werkelijkheid wordt blijvend op z’n kop gezet!

Diezelfde Nederlandse geschiedenis heeft u ook nodig om het Nederlandse heden te begrijpen. Sinds de negentiger jaren van de vorige eeuw lijkt het namelijk alsof we de weg zijn kwijt geraakt. In de media zien allerlei soorten ‘talking heads’ een identiteitscrisis in de Nederlandse maatschappij – en vragen zich af waar de oplossing daarvoor moet worden gezocht. Daarbij wordt veel te vaak voorbij gegaan aan de eenvoudige lessen die de Nederlandse geschiedenis biedt. De momenten waarop de Nederlandse identiteit wordt gevormd zijn namelijk heel duidelijk aanwijsbaar, terwijl bijna niemand ze benoemt. De eerste keer dat er zoiets als een Nederlandse identiteit ontstaat is tijdens de Opstand tegen de Spaanse landsheer – en die Nederlandse identiteit wordt gevormd als reactie op religieuze dwang. Sindsdien ontwikkelt de Nederlandse maatschappij zich steeds verder langs die lijnen en wel in reactie op religieuze verschillen of in verweer tegen andere opgelegde ideologieën. Een goed begrip van juist die geschiedenis biedt ons vandaag de dag nog altijd uitkomst bij het oplossen van bijvoorbeeld de problemen rond integratie. …maar in het hier en nu lukt het ons toch niet meer om het ‘multiculturele drama’ op te lossen? Jawel hoor – ook daar biedt een degelijk begrip van de Nederlandse geschiedenis uitkomst.

Dionijs de Hoog is historicus. Hij studeerde Nieuwe en Nieuwste Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en doceert daar over de Nederlandse identiteit. Ook geeft hij colleges Nederlandse Geschiedenis aan de Vrije Academie en is hij als museumdocent verbonden aan het Scheepvaartmuseum. Op het moment werkt hij aan een overzichtsgeschiedenis van Nederland sinds de vroegmoderne tijd, getiteld ‘De tien data die d’r toe doen’.

drs. Dionijs de Hoog boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Dionijs de Hoog.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Dionijs de Hoog, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Dionijs de Hoog en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Dionijs de Hoog mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Dionijs de Hoog.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Dionijs de Hoog. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Dionijs de Hoog checken, een gratis optie plaatsen op drs. Dionijs de Hoog en de boeking(en) van drs. Dionijs de Hoog voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Dionijs de Hoog, BOEKINGSBUREAU drs. Dionijs de Hoog, BOEKINGSBURO drs. Dionijs de Hoog, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Dionijs de Hoog, ENTERTAINMENTBURO drs. Dionijs de Hoog, ARTIESTENBUREAU drs. Dionijs de Hoog, BOEKINGSKANTOOR drs. Dionijs de Hoog, IMPRESARIAAT drs. Dionijs de Hoog, MUZIEKBURO drs. Dionijs de Hoog, MUZIEKBUREAU drs. Dionijs de Hoog, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Dionijs de Hoog, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Dionijs de Hoog, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Dionijs de Hoog.

 

Offerte drs. Dionijs de Hoog aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag