Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Arjan Burger boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Arjan Burger boeken?

drs. Arjan Burger boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Arjan Burger.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Arjan Burger.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Arjan Burger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Arjan Burger plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Arjan Burger

Big Data guru met aandacht voor strategie, marketing en IT
Arjan Burger (1974), MA, is al 15 jaar een begrip in IT-land. Arjan is CEO van opleider Eduvision en al sinds het begin specialist op het snijvlak tussen IT en strategie/(online) marketing. Arjan bedenkt en maakt concepten die het beste van deze twee werelden combineren. De laatste jaren is hij geïnteresseerd geraakt in Big Data. Derhalve heeft hij een aantal concepten bedacht en geïmplementeerd, als ondernemer in Xaggle en als externe sparringpartner.Burger heeft jaren lange ervaring als spreker op seminars en conferenties. Daarnaast is hij regelmatig actief als docent op Big Data en Marketing intelligence gebied. Ook heeft hij boeken geschreven over marketing en programmeren.Toehoorders waarderen Burger om zijn directe stijl: accuraat en altijd bereid om met zijn publiek de discussie aan te gaan om de grenzen van de mogelijkheden op te zoeken.Arjan Burger geeft lezingen over o.a. de volgende onderwerpen:Big DataBig Data: hoe gaan we het gebruiken?Big Data strategieBig Data voor de boardBig Data voor marketeersBig Data voor ITBig Data profielenBig Data en personalisatieData driven organisatiesMarketing intelligenceSales en marketing automation

drs. Arjan Burger boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Arjan Burger.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Arjan Burger, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Arjan Burger en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Arjan Burger mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Arjan Burger.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Arjan Burger. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Arjan Burger checken, een gratis optie plaatsen op drs. Arjan Burger en de boeking(en) van drs. Arjan Burger voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Arjan Burger, BOEKINGSBUREAU drs. Arjan Burger, BOEKINGSBURO drs. Arjan Burger, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Arjan Burger, ENTERTAINMENTBURO drs. Arjan Burger, ARTIESTENBUREAU drs. Arjan Burger, BOEKINGSKANTOOR drs. Arjan Burger, IMPRESARIAAT drs. Arjan Burger, MUZIEKBURO drs. Arjan Burger, MUZIEKBUREAU drs. Arjan Burger, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Arjan Burger, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Arjan Burger, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Arjan Burger.

 

Offerte drs. Arjan Burger aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag