Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Annet van Baarle boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Annet van Baarle boeken?

drs. Annet van Baarle boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Annet van Baarle.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Annet van Baarle.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Annet van Baarle ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Annet van Baarle plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Annet van Baarle

All round presentatrice met plezierige aanpak
Annet van Baarle staat bekend om haar dynamiek, snelheid, humor en interactie met het publiek. Een afwachtende zaal weet ze in beweging te krijgen, een rumoerig publiek krijgt ze gefocust. Geroutineerde sprekers daagt ze op plezierige wijze uit, onervaren sprekers stelt ze juist op hun gemak. Zo krijgt iedereen de kans op het podium te schitteren. Adrem, intelligent, brede kennis en een perfecte voorbereiding. Opdrachtgevers die met haar gewerkt hebben zijn altijd enthousiast over haar bijdrage.Ze was mededirecteur van een beursorganisatie en gaf jarenlang leiding aan de communicatieafdeling van brancheorganisatie INretail. Ze is dan ook als een vis in het water als het gaat om onderwerpen als retail, mode en design. Maar ook voor andere thema’s draait zij haar hand niet om. Met haar uitgebreide ervaring als dagvoorzitter en brede algemene kennis (ze studeerde Europese Studies) gaat het haar gemakkelijk af om zich in een onderwerp te verdiepen. Deze ervaring toont zij als eigenaar van Buro Van Baarle, gespecialiseerd en communicatie en media. Een aanrader voor wie op zoek is naar een presentatrice met toegevoegde waarde. Of zoals een van haar opdrachtgevers het omschrijft: “Door Annet in te schakelen ben je verzekerd van een bruisende presentatie die tot in de puntjes is voorbereid.”

drs. Annet van Baarle boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Annet van Baarle.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Annet van Baarle, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Annet van Baarle en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Annet van Baarle mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Annet van Baarle.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Annet van Baarle. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Annet van Baarle checken, een gratis optie plaatsen op drs. Annet van Baarle en de boeking(en) van drs. Annet van Baarle voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Annet van Baarle, BOEKINGSBUREAU drs. Annet van Baarle, BOEKINGSBURO drs. Annet van Baarle, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Annet van Baarle, ENTERTAINMENTBURO drs. Annet van Baarle, ARTIESTENBUREAU drs. Annet van Baarle, BOEKINGSKANTOOR drs. Annet van Baarle, IMPRESARIAAT drs. Annet van Baarle, MUZIEKBURO drs. Annet van Baarle, MUZIEKBUREAU drs. Annet van Baarle, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Annet van Baarle, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Annet van Baarle, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Annet van Baarle.

 

Offerte drs. Annet van Baarle aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag