Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Norman Schreiner boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Norman Schreiner boeken?

dr. Norman Schreiner boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Norman Schreiner.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Norman Schreiner.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Norman Schreiner ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Norman Schreiner plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Norman Schreiner

Talentmanagement en loopbaansturing

Niet alleen tijdens beoordelingsgesprekken maar ook bij de koffieautomaat, in de kantine, op verjaardagsfeestjes, in de trein, op terrasjes: wij praten over onze banen en over onze loopbaanmogelijkheden veel meer dan wij vermoeden. Niet ongewoon als men bedenkt dat een werkzaam leven niet zelden 35 à 40 jaar duurt en dat bovendien onze loopbaanlevenssfeer – meer dan vroeger – zijn invloed doet gelden op onze privélevenssfeer, en omgekeerd.

Geen wonder. We leven in de tijd waarin een opvallende verschuiving van de verantwoordelijkheid voor de invulling van de loopbaan waar te nemen is. Vroeger voltrok loopbaanplanning zich onder de bevoogdende vleugels van een en dezelfde werkgever, die gewoonlijk de loopbaan van de werknemer uitstippelde. Tegenwoordig wil het individu zelf steeds meer verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de eigen carrière, en zal doelbewust dan ook zelf stappen moeten zetten te blijven bijsturen. Loopbaanoriëntatie betekent vandaag dus niet meer statisch “het eenmalig kiezen van een beroep”, maar steeds meer dynamisch “het ontwerpen, herontwerpen en vooral het blijvend gestalte geven aan je talenten in je loopbaan”.

Dr. Norman Schreiner studeerde Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en promoveerde aan de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht op het proefschrift ‘Op zoek naar een loopbaan’.

Hij begon zijn loopbaan als projectmanager in Nigeria, hrm-manager in Indonesië, directeur van een luchtvaarthogeschool en lid van de raad van bestuur van een middelgroot internationaal luchtvaartbedrijf, met als voornaamste portefeuille het humanresourcesbeleid van de gehele onderneming. Nadien was hij werkzaam in de wereld van loopbaanadvisering als directeur van een loopbaanadviesbureau te Den Haag. Sinds halverwege de negentiger jaren is hij zich gaan toeleggen op kennisoverdracht over theorieën, visies en reflecties over ons werk en onze loopbanen. Zo geeft hij sinds het midden van de negentiger jaren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam colleges in het vak Loopbaanmanagement. Elders in het land houdt hij voordrachten over talentmanagement en loopbaanvraagstukken, leidt seminars en neemt deel aan forumdiscussies. Ook publiceert hij boeken en artikelen over uiteenlopende loopbaanthema’s.

Een greep uit vele hedendaagse onderwerpen die Norman Schreiner behandelt:

Talentmanagement, loopbaanverkenning en loopbaansturing

Levensloopbeleid, loopbaanonderbreking, sabbatsverlof

Werving en selectie

Entree in de organisatie

Kennisintensivering en employability

De groei van zogenoemde ‘dubbele carrières’

Afstemming werk en privé

Expatriëring, werken in het buitenland, repatriëring

Mentoraat en loopbaan

Thuiswerken en loopbaan

Loopbaaninterventies en loopbaanoverstappen

Oudere werknemer en loopbaan

De student als loopbaanzoeker

Overgang studentenwereld naar wereld van werk

Sollicitatiebeleid

Toekomstvisies op loopbanen

dr. Norman Schreiner boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Norman Schreiner.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Norman Schreiner, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Norman Schreiner en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Norman Schreiner mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Norman Schreiner.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Norman Schreiner. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Norman Schreiner checken, een gratis optie plaatsen op dr. Norman Schreiner en de boeking(en) van dr. Norman Schreiner voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Norman Schreiner, BOEKINGSBUREAU dr. Norman Schreiner, BOEKINGSBURO dr. Norman Schreiner, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Norman Schreiner, ENTERTAINMENTBURO dr. Norman Schreiner, ARTIESTENBUREAU dr. Norman Schreiner, BOEKINGSKANTOOR dr. Norman Schreiner, IMPRESARIAAT dr. Norman Schreiner, MUZIEKBURO dr. Norman Schreiner, MUZIEKBUREAU dr. Norman Schreiner, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Norman Schreiner, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Norman Schreiner, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Norman Schreiner.

 

Offerte dr. Norman Schreiner aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag