Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. mr. Bas Kodden boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. mr. Bas Kodden boeken?

dr. mr. Bas Kodden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. mr. Bas Kodden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. mr. Bas Kodden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. mr. Bas Kodden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. mr. Bas Kodden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. mr. Bas Kodden

Bevlogenheid en persoonlijke groei
Bas Kodden is als Program Director Law, Leadership Management verbonden aan het Center for Leadership Management Development aan Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is hij als Professor/Lector werkzaam voor Hogeschool NCOI en is hij als Associate Professor verbonden aan de VU Amsterdam. Bas studeerde Rechten en Bedrijfskunde en promoveerde op het onderwerp ‘Bevlogenheid binnen Nederlandse kennisorganisaties’.Voordat Bas zijn wetenschappelijke carrière startte, was hij werkzaam als zelfstandig ondernemer. Bas begon op 27-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf vanuit de woonkamer, dat later uitgroeide tot Recruitment Groep Nederland. Hij droeg de leiding van deze organisatie in 2010 over om zich volledig te kunnen richten op het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, schrijven van boeken en opleiden van jonge, ambitieuze professionals tot toekomstige leiders. De nieuwe HELD’en in zijn ogen: Hoog Energieke Leidingnemende Doeners.Eind 2013 verscheen zijn tweede boek ‘Word een HELD’; volgens diverse recensenten een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp bevlogenheid en persoonlijk groei. Bas Kodden houdt zijn luisteraars geboeid met zijn ervaring als schrijver, onderzoeker en spreker op het gebied van Leiderschap, Ondernemerschap Persoonlijke Ontwikkeling. Hij is een expert in het onderwerp Bevlogenheid en zal met zijn energieke vertoon zeker inspireren.

dr. mr. Bas Kodden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. mr. Bas Kodden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. mr. Bas Kodden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. mr. Bas Kodden en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. mr. Bas Kodden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. mr. Bas Kodden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. mr. Bas Kodden. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. mr. Bas Kodden checken, een gratis optie plaatsen op dr. mr. Bas Kodden en de boeking(en) van dr. mr. Bas Kodden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. mr. Bas Kodden, BOEKINGSBUREAU dr. mr. Bas Kodden, BOEKINGSBURO dr. mr. Bas Kodden, ENTERTAINMENTBUREAU dr. mr. Bas Kodden, ENTERTAINMENTBURO dr. mr. Bas Kodden, ARTIESTENBUREAU dr. mr. Bas Kodden, BOEKINGSKANTOOR dr. mr. Bas Kodden, IMPRESARIAAT dr. mr. Bas Kodden, MUZIEKBURO dr. mr. Bas Kodden, MUZIEKBUREAU dr. mr. Bas Kodden, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. mr. Bas Kodden, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. mr. Bas Kodden, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. mr. Bas Kodden.

 

Offerte dr. mr. Bas Kodden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag