Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dr. Frans Kampers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dr. Frans Kampers boeken?

Dr. Frans Kampers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dr. Frans Kampers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dr. Frans Kampers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dr. Frans Kampers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dr. Frans Kampers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dr. Frans Kampers

Voedingstechnoloog én expert op het gebied van nanotechnologie in voeding

Na zijn studie Technische Natuurkunde en promotie in Eindhoven, is Frans Kampers in 1989 aan de slag gegaan bij de Dienst Landbouwkundig Onderzoek (DLO), dat nu onderdeel uitmaakt van Wageningen Universiteit en Research Centrum. Daar is hij een aantal jaren hoofd van de afdeling Instrumentatie en Meettechnologie geweest. Deze afdeling deed onder andere onderzoek naar fysische meetprincipes, sensoren, (micro)elektronica en microtechnologie. Hij is ondermeer voorzitter geweest van de ISO werkgroep die de internationale standaard voor Radio Frequency Identification (RFID) voor dieren heeft gedefinieerd, was voorzitter van de werkgroep van de Stichting Toekomstbeeld van de Techniek (STT) over Microsysteemtechnologie en Landbouw, en was verantwoordelijk voor een project voor Sensoren voor Duurzame Voedselproductie in het kader van het programma Duurzame Technologie Ontwikkeling.

Na een korte periode waarin hij zich op concernniveau bezig hield met informatiestrategie is hij in 2003 gevraagd om de mogelijkheden van bionanotechnologie binnen Wageningen UR te onderzoeken. Het bleek al snel dat er goede kansen lagen door de Wageningse expertise op het gebied van voedsel en voeding te combineren met de mogelijkheden van bionanotechnologie. Hij is nu de onderzoekscoördinator van Wageningen UR op het gebied van toepassingen van bionanotechnologie in voeding en gezondheid. Daarnaast is hij actief betrokken bij het opzetten van onderzoeks­programma’s op het gebied van micro- en nanotechnologie, is lid van de Executive Board van NanoNextNL, is hij de initiatiefnemer van CAT-AgroFood, het Wageningen Centrum for geAdvanceerde Technologie in de AgroFood sector, en is voorzitter van International Society of Food Applications of Nanoscale Sciences (ISFANS).

Frans wordt vaak uitgenodigd op (internationale) conferenties om lezingen te geven over nanotechnologie in voeding.

Dr. Frans Kampers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dr. Frans Kampers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dr. Frans Kampers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dr. Frans Kampers en de eventuele overige kosten om een optreden van Dr. Frans Kampers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dr. Frans Kampers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dr. Frans Kampers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dr. Frans Kampers checken, een gratis optie plaatsen op Dr. Frans Kampers en de boeking(en) van Dr. Frans Kampers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dr. Frans Kampers, BOEKINGSBUREAU Dr. Frans Kampers, BOEKINGSBURO Dr. Frans Kampers, ENTERTAINMENTBUREAU Dr. Frans Kampers, ENTERTAINMENTBURO Dr. Frans Kampers, ARTIESTENBUREAU Dr. Frans Kampers, BOEKINGSKANTOOR Dr. Frans Kampers, IMPRESARIAAT Dr. Frans Kampers, MUZIEKBURO Dr. Frans Kampers, MUZIEKBUREAU Dr. Frans Kampers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dr. Frans Kampers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dr. Frans Kampers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dr. Frans Kampers.

 

Offerte Dr. Frans Kampers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag