Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Dap Hartmann boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Dap Hartmann boeken?

dr. Dap Hartmann boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Dap Hartmann.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Dap Hartmann.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Dap Hartmann ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Dap Hartmann plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Dap Hartmann

De commerciële mogelijkheden van nieuwe Delftse technologieën’

Dap Hartmann is gepromoveerd in de astronomie (Leiden, 1994) op een proefschrift waarin de verdeling van waterstofatomen in ons melkwegstelsel in kaart werd gebracht met behulp van de Dwingeloo radiotelescoop. Na zijn promotie werkte hij bij het Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics, alwaar hij waarnemingen deed aan de verdeling van moleculaire wolken in de Melkweg. Daarna was hij werkzaam bij de Universität Bonn en het Max Planck Institut für Radioastronomie.

Sinds 2003 is Dap Hartmann universitair docent aan de TU Delft op het vakgebied innovatiemanagement en ondernemerschap. In zijn colleges Turning Technology into Business analyseren multi-disciplinaire groepen studenten en promovendi de commerciële mogelijkheden van nieuwe Delftse technologieën (veelal in de vorm van patenten). Hieruit zijn diverse technostarters voortgekomen: Delftse studenten die op basis van in Delft ontwikkelde technologie een eigen bedrijf zijn gestart.

Dap Hartmann heeft zich 20 jaar lang intensief bezig gehouden met het creëren van computerschaakprogramma’s waarmee hij deelnam aan 18 opvolgende Nederlands kampioenschappen, twee wereldkampioenschappen en een aantal mens-computer toernooien. Hij is vaste medewerker van de International Computer Games Association (ICGA) Journal waarvoor hij boeken, proefschriften en wetenschappelijke artikelen evalueert en bespreekt over alle mogelijke intelligente spelen, van Poker tot Scrabble en van Schaken tot Go.

Dap Hartmann publiceert over wetenschap, technologie en innovatie in wetenschappelijke tijdschriften, vakbladen, opiniebladen en landelijke dagbladen. Voor de VPRO radio heeft hij vier documentaires gemaakt over uiteenlopende wetenschappelijke onderwerpen. Hij is vaste columnist van Delta, het weekblad van de TU Delft. Hij is de auteur van Atlas of Galactic Neutral Hydrogen (Cambridge University Press) en Kennis in een Notendop (Bert Bakker), medeauteur van The Cyclic Nature of Innovation. Connecting Hard Sciences with Soft Values (Elsevier), en editor van De Armen van de Inktvis (Prometheus). Dap Hartmann is lid van de reactieraad van Studium Generale en Fellow van het Center for Inquiry for the Low Countries.

dr. Dap Hartmann boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Dap Hartmann.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Dap Hartmann, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Dap Hartmann en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Dap Hartmann mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Dap Hartmann.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Dap Hartmann. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Dap Hartmann checken, een gratis optie plaatsen op dr. Dap Hartmann en de boeking(en) van dr. Dap Hartmann voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Dap Hartmann, BOEKINGSBUREAU dr. Dap Hartmann, BOEKINGSBURO dr. Dap Hartmann, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Dap Hartmann, ENTERTAINMENTBURO dr. Dap Hartmann, ARTIESTENBUREAU dr. Dap Hartmann, BOEKINGSKANTOOR dr. Dap Hartmann, IMPRESARIAAT dr. Dap Hartmann, MUZIEKBURO dr. Dap Hartmann, MUZIEKBUREAU dr. Dap Hartmann, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Dap Hartmann, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Dap Hartmann, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Dap Hartmann.

 

Offerte dr. Dap Hartmann aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag