Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Bennie Mols boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Bennie Mols boeken?

dr. Bennie Mols boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Bennie Mols.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Bennie Mols.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Bennie Mols ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Bennie Mols plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Bennie Mols

Wetenschapsjournalist
Bennie Mols (1969) is freelance wetenschapsjournalist, auteur en spreker. Hij is gepromoveerd natuurkundige en afgestudeerd filosoof. Met deze zowel bèta- als alfa-achtergrond kan hij op een unieke manier aankijken tegen technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen.

Hij schrijft onder meer voor NRC Handelsblad en KIJK en publiceerde populair-wetenschappelijke boeken over natuurkunde, wiskunde, informatica en hersenonderzoek. In 2012 schreef hij het boek Turings Tango (2012), dat gaat over steeds slimmer wordende computers en robots.

Bennie Mols is vaste gast in diverse radioprogramma’s en geeft lezingen over uiteenlopende onderwerpen: (de toekomst van) het menselijk brein, de computer, robots, kunstmatige intelligentie, Big Data en andere technologische trends. Hij deed ook de redactie en research van het tv-programma BreinGeheim. In 2012 gaf hij een TEDx-lezing over de verschillen tussen menselijke en kunstmatige intelligentie.

Zijn motto is: “The world looks so different after learning science”, een uitspraak van een van zijn helden, de natuurkundige Richard Feynman.

Topics:

Toekomst van het brein: Met welke technieken gaan we onze eigen hersenen verbeteren? Kunnen we straks ons brein downloaden en nieuwe kennis en vaardigheden uploaden? Wordt de mens meer computer en de computer meer mens? Kunnen we straks ons brein op een supercomputer nabootsen?

Kunstmatige intelligentie: Computers en robots worden steeds slimmer. Gaan ze de mens voorbij streven? Verschilt kunstmatige van menselijke intelligentie? Hoe kunnen we het beste van beide combineren?

Robots: Robots maken de mens efficiënter, zoals technologie ons al eeuwenlang efficiënter maakt. Robots maken de mens echter niet volledig overbodig, maar gaan met mensen samenwerken.

Alan Turing: computerpionier, kraker van de Duitse Enigma-code, bedenker van de Turing Test, tragische held. In zijn boek Turings Tango (2012) heeft Bennie Mols uitgebreid geschreven over het leven en werk van Turing. Ook nam hij in 2014 in Londen deel aan een officiële Turingtest, de eerste waarvoor een computer is geslaagd. In november 2014 gaat in Nederland de film ‘The imitation game’ in première, over leven en werk van Alan Turing.

Big Data: ‘Big Data’ is een buzzword geworden. Maar wat kunnen en willen we er nu echt mee?

Technologische trends: De meeste mensen overschatten technologie op de korte termijn, maar onderschatten haar op de lange termijn. De wetenschap van nu bepaalt hoe de toekomst er over een paar decennia gaat uitzien.

dr. Bennie Mols boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Bennie Mols.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Bennie Mols, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Bennie Mols en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Bennie Mols mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Bennie Mols.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Bennie Mols. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Bennie Mols checken, een gratis optie plaatsen op dr. Bennie Mols en de boeking(en) van dr. Bennie Mols voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Bennie Mols, BOEKINGSBUREAU dr. Bennie Mols, BOEKINGSBURO dr. Bennie Mols, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Bennie Mols, ENTERTAINMENTBURO dr. Bennie Mols, ARTIESTENBUREAU dr. Bennie Mols, BOEKINGSKANTOOR dr. Bennie Mols, IMPRESARIAAT dr. Bennie Mols, MUZIEKBURO dr. Bennie Mols, MUZIEKBUREAU dr. Bennie Mols, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Bennie Mols, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Bennie Mols, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Bennie Mols.

 

Offerte dr. Bennie Mols aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag