Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dr. André Krouwel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dr. André Krouwel boeken?

Dr. André Krouwel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dr. André Krouwel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dr. André Krouwel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dr. André Krouwel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dr. André Krouwel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dr. André Krouwel

Nederlands politicoloog

André Krouwel is geboren in 1964 en studeerde Politicologie en Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. De val van de Berlijnse Muur wekte zijn interesse voor democratiseringsprocessen. Krouwel werkte in verschillende Oost-Europese landen aan de opbouw van sociale bewegingen en politieke partijen. Tegelijkertijd schreef hij een proefschrift over de transformatie van politieke partijen in gevestigde democratieën waarop hij in 1999 cum laude promoveerde.

Na een korte uitstap naar de Erasmus Universiteit, keerde Krouwel terug aan de VU, waar zijn onderzoek zich steeds meer ging richten op de opinies en het waardenpatroon van kiezers, met name de negatieve gevoelens ten aanzien van het democratische proces. In 2006 ontwikkelde Krouwel het Kieskompas, een website waarmee kiezers kunnen bepalen met welke partij de eigen voorkeuren het meest overeenkomen. Inmiddels in Kieskompas BV een internationale onderneming die in meer dan 35 landen verkiezingswebsites maakt. Sinds 2007 is Krouwel eveneens directeur van het Centre for Applied Political Science dat poogt met een combinatie van wetenschap en ondernemerschap tot innovatieve oplossingen te komen voor het bindingsprobleem dat burgers hebben met het openbaar bestuur en de politiek.

In de tijd die dan nog rest leidt Krouwel een aantal onderzoeksprojecten over de analyse van politieke taal in verkiezingsprogramma’s en de massamedia. Ook werkt Krouwel samen met Synovate – bekend van de Politieke Barometer – aan analyses van het stemgedrag van Nederlanders en is hij commentator op radio en TV. Als ‘Stem-Therapeut’ trekt Krouwel door het land om ‘zwevende kiezers’ te ‘genezen’ van hun vreselijke aandoening.

Dr. André Krouwel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dr. André Krouwel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dr. André Krouwel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dr. André Krouwel en de eventuele overige kosten om een optreden van Dr. André Krouwel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dr. André Krouwel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dr. André Krouwel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dr. André Krouwel checken, een gratis optie plaatsen op Dr. André Krouwel en de boeking(en) van Dr. André Krouwel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dr. André Krouwel, BOEKINGSBUREAU Dr. André Krouwel, BOEKINGSBURO Dr. André Krouwel, ENTERTAINMENTBUREAU Dr. André Krouwel, ENTERTAINMENTBURO Dr. André Krouwel, ARTIESTENBUREAU Dr. André Krouwel, BOEKINGSKANTOOR Dr. André Krouwel, IMPRESARIAAT Dr. André Krouwel, MUZIEKBURO Dr. André Krouwel, MUZIEKBUREAU Dr. André Krouwel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dr. André Krouwel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dr. André Krouwel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dr. André Krouwel.

 

Offerte Dr. André Krouwel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag