djonina

Eigenschappen Djonina boeken

Prijs
v.a. 495
Tijdsduur
3 x 45 min.
Geluid
Incl. licht en geluid tot 100 personen

Djonina boeken?

Djonina boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Djonina.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Djonina.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Djonina ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Djonina plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Djonina

Extra informatie Djonina

Dat zangeres Djonina op het podium een 2e thuis heeft werd al vrij snel duidelijk, al vanaf jongs af aan is haar grootste passie: zingen!

Dankzij professionele zanglessen maakte Djonina een lineaire progressie. Vanaf die tijd kwamen er steeds meer aanvragen voor optredens en trad ze rondom haar regio regelmatig op. Ook in het coverbandicircuit heeft Djonina wat voeten in de aarde. Drie jaar lang was zij de frontvrouw van een pop/rock coverband, waar ze vele podia op haar CBV heeft kunnen bijschrijven. Helaas kwam er een eind aan de coverband maar gelukkig betekende dit niet het einde van haar zangcarrière. Integendeel, als soloartieste werd Djonina alleen maar succesvoller.

Djonina is te boeken als soliste, dankzij haar brede repertoire en professionele orkestbanden is zij vrijwel voor iedere gelegenheid inzetbaar. All-time favourite classics, intieme ballads en de hits van dit moment.

Dankzij haar jarenlange ervaring, van gezellige knusse settings tot grote evenement, weet Djonina op elke gelegenheid de juiste toon te raken. Met haar prachtige stem, diversiteit en haar enthousiasme is zij geschikt voor uiteenlopende events; bruiloften, swingende feestjes en gezellige recepties, Djonina draait haar hand er niet voor om.

Offerte Djonina aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag