DJ Stay - C

Eigenschappen DJ Stay – C boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
90 min.
Geluid
Exclusief

DJ Stay – C boeken?

DJ Stay – C boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Stay – C.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Stay – C.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Stay – C ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Stay – C plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van DJ Stay – C

Extra informatie DJ Stay – C

Biografie DJ Stay – C
Stay-C, uiteraard bekend van de mega Eurodance-act uit de 90’s Twenty 4 Seven (wereldhits Slave To The Music, Is It Love, Take Me Away, etc), heeft ooit zijn intrede in de muziek gemaakt als DJ. Als resident DJ in diverse clubs, alsook op Clubhouse-feesten was hij een graag geziene DJ. Door het onverwachte wereldwijde succes met Twenty 4 Seven heeft hij het draaien op een laag pitje moeten zetten, maar hij is altijd heerlijke clubmuziek blijven draaien, zij het op kleinere schaal en op kleinere feesten.

Met Twenty 4 Seven reisde hij bijna 2 maal de wereld rond en hij heeft de allergrootste artiesten en DJ’s de hand mogen schudden. Ook draaide hij tijdens party’s voor incrowd en tijdens afterparties van festivals waar hij met Twenty 4 Seven deel uitmaakte van de line up. Nu, zo’n 20 jaar later, is er nog heel veel behoefte aan de clubsound uit de jaren 90; wie kent niet de heerlijke house dat gedraaid werd in The It, Roxy en Nightttown? Een muziekstroming die Stay-C heeft zien ontstaan en waar hij sindsdien liefhebber van is. Hier heeft hij op gedanst en dit heeft hij gedraaid.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en hij heeft zijn oude liefde als DJ ook weer opgepakt om zijn favoriete House Classics, te draaien. Stay-C draait en MC’d weer op verschillende 90’s party’s en heeft zelfs verschillende feesten op Ibiza in de zomer van 2011 op z’n kop weten te zetten met zijn vocals en DJ-set dat is samengesteld uit een combinatie van 90’s House Classics en moderne Clubhouse met de 90’s feeling. Tijdens zijn sets MC’d hij zelf en als artiest met meer dan 20 jaar internationale ervaring op de buhne, voelt hij perfect aan wat het publiek wilt horen.
DJ Stay – C boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

DJ Stay – C boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van DJ Stay – C.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Stay – C, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DJ Stay – C en de eventuele overige kosten om een optreden van DJ Stay – C mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Stay – C.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Stay – C. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DJ Stay – C checken, een gratis optie plaatsen op DJ Stay – C en de boeking(en) van DJ Stay – C voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT DJ Stay – C, BOEKINGSBUREAU DJ Stay – C, BOEKINGSBURO DJ Stay – C, ENTERTAINMENTBUREAU DJ Stay – C, ENTERTAINMENTBURO DJ Stay – C, ARTIESTENBUREAU DJ Stay – C, BOEKINGSKANTOOR DJ Stay – C, IMPRESARIAAT DJ Stay – C, MUZIEKBURO DJ Stay – C, MUZIEKBUREAU DJ Stay – C, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU DJ Stay – C, ARTIESTENBOEKINGSBURO DJ Stay – C, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR DJ Stay – C.

 

Offerte DJ Stay – C aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag