Der Rudi

Eigenschappen Der Rudi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Der Rudi boeken?

Der Rudi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Der Rudi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Der Rudi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Der Rudi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Der Rudi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Der Rudi

Extra informatie Der Rudi

Biografie Der Rudi
Wie kent Der Rudi niet? De populaire ski-leraar uit de Heineken reclame. De lichten gaan uit….Der Rudi komt op als mysterie quest. Na zijn welbekende kreet: ‘Biertje?’ Staat de tent gegarandeerd op zijn kop!

Wie kent Der Rudi niet? De populaire skileraar bekent van de Heineken reclames direct te boeken voor uw feest!

Stelt u zich eens voor….uw feest is in volle gang….opeens valt de muziek stil, de schijnwerpers worden gericht op het podium…plots verschijnt daar Der Rudi. Na zijn welbekende kreet ‘Biertje?’ barst het feest los. Rudi brengt een spetterende show met een aantal Aprés Ski hits door hem live gezongen. Na dit feest begeeft Der Rudi zich onder uw gasten voor een Meet Greet.

Uw gasten kunnen samen met Der Rudi op de foto en een biertje drinken. Natuurlijk is Rudi nooit te beroerd om een handtekening uit te delen. Na ongeveer drie kwartier neemt Der Rudi afscheid om naar een volgend feest vol met Aprés Ski vrienden te vertrekken.

Der Rudi is in totaal ongeveer 60 minuten te gast op uw feest. Hiervan zal hij ongeveer 15 minuten zingen en vervolgens nog 45 minuten aanwezig blijven voor een Meet Greet en om mee te genieten samen met uw gasten van het feestgedruis.
Der Rudi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Der Rudi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Der Rudi.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Der Rudi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Der Rudi en de eventuele overige kosten om een optreden van Der Rudi mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Der Rudi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Der Rudi. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Der Rudi checken, een gratis optie plaatsen op Der Rudi en de boeking(en) van Der Rudi voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Der Rudi, BOEKINGSBUREAU Der Rudi, BOEKINGSBURO Der Rudi, ENTERTAINMENTBUREAU Der Rudi, ENTERTAINMENTBURO Der Rudi, ARTIESTENBUREAU Der Rudi, BOEKINGSKANTOOR Der Rudi, IMPRESARIAAT Der Rudi, MUZIEKBURO Der Rudi, MUZIEKBUREAU Der Rudi, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Der Rudi, ARTIESTENBOEKINGSBURO Der Rudi, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Der Rudi.

 

Offerte Der Rudi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag