Dennis Kolen

Eigenschappen Dennis Kolen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Dennis Kolen boeken?

Dennis Kolen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennis Kolen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennis Kolen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennis Kolen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis Kolen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dennis Kolen

Extra informatie Dennis Kolen

Biografie Dennis Kolen
Dennis Kolen is één van Nederlands beste en meest productieve singer/songwriters. Melancholie is zowel zijn handelsmerk als creatieve drijfveer. De Rotterdammer Dennis Kolen heeft zich het afgelopen decennium ontwikkeld tot een singer-songwriter in de allerbeste Amerikaanse traditie: genadeloos eerlijk en ongeneeslijk introspectief.

Dennis Kolen zal velen weten te overtuigen met zijn krachtig repertoire, dat je naar de strot grijpt. Als vertegenwoordiger van het Americana-genre van eigen bodem zal Dennis Kolen met zijn live band de festivals, clubs en theaters weten te veroveren.
Dennis Kolen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dennis Kolen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dennis Kolen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennis Kolen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennis Kolen en de eventuele overige kosten om een optreden van Dennis Kolen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dennis Kolen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennis Kolen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dennis Kolen checken, een gratis optie plaatsen op Dennis Kolen en de boeking(en) van Dennis Kolen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dennis Kolen, BOEKINGSBUREAU Dennis Kolen, BOEKINGSBURO Dennis Kolen, ENTERTAINMENTBUREAU Dennis Kolen, ENTERTAINMENTBURO Dennis Kolen, ARTIESTENBUREAU Dennis Kolen, BOEKINGSKANTOOR Dennis Kolen, IMPRESARIAAT Dennis Kolen, MUZIEKBURO Dennis Kolen, MUZIEKBUREAU Dennis Kolen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dennis Kolen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dennis Kolen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dennis Kolen.

 

Offerte Dennis Kolen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag