De Zingende Serveersters

Eigenschappen De Zingende Serveersters boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
4x 45 min.
Geluid
Incl. A-set (geluid tot ca. 250 p.)

De Zingende Serveersters boeken?

De Zingende Serveersters boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Zingende Serveersters.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Zingende Serveersters.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Zingende Serveersters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Zingende Serveersters plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Zingende Serveersters

Extra informatie De Zingende Serveersters

Als u de zingende serveersters nog niet aan het werk heeft gezien, kunt u nu een kijkje in de keuken nemen. De zingende serveersters komen altijd met een professionele geluidstechnicus. Deze is zo’n twee uur voor tijd aanwezig. Elke zaal is weer anders, andere akoestiek, andere indeling, andere in- en uitloop. Het plaatsen van de apparatuur neemt zo’n anderhalf uur in beslag. Een uur voor aanvang komen de zingende serveersters aan op de locatie. Daar wordt besproken welke tijden de gerechten cq hapjes “door” moeten. Welke wijnen er geserveerd worden, hoe de tafelindeling is etc. Eventueel bespreken we ook het repertoire en de kleding die we aan trekken. Een uur voor aanvang doen we een uitgebreide soundcheck. Na de soundcheck kleden we ons om in de kleding die gepast is. Op een stijlvol feest dragen we avondkleding, of we passen ons aan de opdrachtgever aan. Wanneer de gasten binnenkomen worden ze door onze serveersters zingend onthaald met een drankje. In eerste instantie hebben de gasten niet door dat de zingende serveerstes live zingen. Wanneer dat duidelijk wordt bestaat er veel ongeloof. Ons optreden wordt als zeer bijzoner ervaren. Met het uitzetten van de microfoon van onze head-set (behalve bij lead-partijen) kunnen we bestellingen opnemen. Toch kiezen we er soms voor om dit “per microfoon” te doen, om de gasten ervan te overtuigen dat we inderdaad live zingen. Veelal worden we uitgetest, of willen gasten ook iets in de microfoon zeggen. Behalve kietelen kunnen we overal tegen!. Afhankelijk van het doorkomen van de hapjes/gerechten zingen we 4×45 minuten met telkens een kwartier pauze. Het repertoire bestaat uit ballads, Soul en Disco. Geen gelegenheid is hetzelde, het repertoire wordt altijd aangepast aan de gelegenheid. Een receptie waar gasten rustig willen praten vraagt een andere invulling dan een feestelijke opening. Wij zingen de backingpartijen veelal meerstemmig. Doordat we allen ruime muzikale- en Horeca ervaring hebben, kunnen we met twee tot zeven serveersters werken. Wij werken met zeer zuiver digitale geluidsbanden en eerste klas apparatuur om de invulling van elk soort evenement mogelijk te maken. Als de gasten willen dansen of er een spetterend slotstuk verwacht wordt, kunnen we onze sloof zo verruilen voor een glitterjurk en een dance-act. Kortom, wanneer u de zingende serveersters inhuurt kunt u uitgaan van zeer enthousiast, en professioneel horecaparsoneel en uitstekende, flexibele zangeressen.

De Zingende Serveersters boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Zingende Serveersters.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Zingende Serveersters, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Zingende Serveersters en de eventuele overige kosten om een optreden van De Zingende Serveersters mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Zingende Serveersters.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Zingende Serveersters. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Zingende Serveersters checken, een gratis optie plaatsen op De Zingende Serveersters en de boeking(en) van De Zingende Serveersters voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Zingende Serveersters, BOEKINGSBUREAU De Zingende Serveersters, BOEKINGSBURO De Zingende Serveersters, ENTERTAINMENTBUREAU De Zingende Serveersters, ENTERTAINMENTBURO De Zingende Serveersters, ARTIESTENBUREAU De Zingende Serveersters, BOEKINGSKANTOOR De Zingende Serveersters, IMPRESARIAAT De Zingende Serveersters, MUZIEKBURO De Zingende Serveersters, MUZIEKBUREAU De Zingende Serveersters, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Zingende Serveersters, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Zingende Serveersters, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Zingende Serveersters.

 

Offerte De Zingende Serveersters aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag