Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dan Hill boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dan Hill boeken?

Dan Hill boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dan Hill.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dan Hill.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dan Hill ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dan Hill plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dan Hill

Solving the puzzle of emotions

Dan Hill is directeur van Sensory Logic, een wetenschappelijk onder-zoeksbureau dat gespecialiseerd is in het onderzoeken van zowel de verbale als non-verbale respons, onbewuste reacties en emoties. Deze techniek is toe te passen op advertenties, winkelomgevingen, product design, productpresentaties, verpakkingen maar ook mediatrainingen, coaching, het vaststellen van emotionele profielen en websites.

Sensory Logic is voornamelijk gespecialiseerd in het meten, onder-zoeken en versterken van de sensorisch – emotieve verbinding die mensen hebben ten aanzien van een bepaald product, dienst, imago etc. Via Facial Coding zijn wij in staat om het gezicht van mensen te lezen en deze gezichtsuitdrukkingen terug te herleiden naar de 7 basisemoties.

Geïnspireerd door een doorbraak in hersenwetenschap, werd Sensory Logic in 1998 opgericht om beter te kunnen begrijpen hoe het beslissingsproces van mensen verloopt.

Referenties

Target

General Motors

Toyota

Capital One

Glaxo Smith Kline

GoodYear

Abbot Laboraties

Texas Instruments

Nextel

En andere Fortune 500 bedrijven

Media

Dan Hill heeft mede lezingen gegeven op business conferenties wereldwijd waaronder meer the American Marketing Association, Direct Marketing Association, the Advertising Research Federation, the American Chamber of Commerce in Beijing, China.

Sinds de uitgave van zijn boek Body of Truth: Leveraging What Consumers Can’t or Won’t Say, heeft Dan onder andere publicaties verkregen in Business 2.0, NPR’s Marketplace, The Wall Street Journal  en The New York Times. Hij heeft verscheidene radio- en tv interviews gegeven. Momenteel is Dan zijn tweede boek aan het afronden Face Time: Solving the Puzzle of Emotions welke gepubliceerd zal worden in maart 2007.

 

Werkverleden

Voordat Dan Sensory Logic oprichtte werkte hij voor de overheid, zakenwereld en academica. Dan is Corporate Communications Directeur geweest voor PSEG in Newark, New Jersey waar hij zorg draagde voor de branding, jaarlijkse werknemersvergaderingen en verantwoordelijk was voor het schrijven van Financial World’s 55th. Een wedstrijd voor het schrijven van het beste financiële verslag en daarbij eindigde in de top 10.

Verder werkte Dan als lobbyist op de afdeling Consumenten Zaken voor de New Jersey Overheid waar hij geëerd werd door de overheid voor het onderhandelen van de eerste Amerikaanse Auto Lease wet. Ook zette hij voor alle 29 staten de werkgroep “Car Repair” op voor de National Association of Attorneys General.

Op Academisch vlak behaalde Dan een doctoraal in Engels op de Rutgers Universiteit en een Master in Creatief schrijven bij de Brown University nadat hij studies verrichtte voor de Oxford Universiteit en St. Olaf College.

Dan heeft verschillende prijzen gewonnen voor creatief schrijven welke gepubliceerd zijn in The New York Times en werd gepubliceerd in de 1994, 1991 en 1989 edities van The Best American Essays.

Dan Hill boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dan Hill.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dan Hill, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dan Hill en de eventuele overige kosten om een optreden van Dan Hill mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dan Hill.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dan Hill. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dan Hill checken, een gratis optie plaatsen op Dan Hill en de boeking(en) van Dan Hill voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dan Hill, BOEKINGSBUREAU Dan Hill, BOEKINGSBURO Dan Hill, ENTERTAINMENTBUREAU Dan Hill, ENTERTAINMENTBURO Dan Hill, ARTIESTENBUREAU Dan Hill, BOEKINGSKANTOOR Dan Hill, IMPRESARIAAT Dan Hill, MUZIEKBURO Dan Hill, MUZIEKBUREAU Dan Hill, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dan Hill, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dan Hill, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dan Hill.

 

Offerte Dan Hill aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag