Close Up Magic Ace

Eigenschappen Close Up Magic Ace boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Close Up Magic Ace boeken?

Close Up Magic Ace boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Close Up Magic Ace.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Close Up Magic Ace.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Close Up Magic Ace ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Close Up Magic Ace plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Close Up Magic Ace

Van de 23 jaar dat Close Up Magic Ace verslaafd is aan goochelen, specialiseert hij zich 17 jaar op close-up magic.

Het close-up goochelen, ook wel tafelgoochelen genoemd, is een interactieve vorm van magie die Ace op hoog niveau beoefend.

Ace biedt u uniek entertainment met kaarten, munten, elastiek en geleende spullen van toeschouwers waarin magie verscholen zit die u nog nooit gezien heeft. Zelfs niet van heel dichtbij.

Door intensieve werkervaring in het buitenland (onder andere in Australië, Spanje, Zweden, Frankrijk en de Verenigde Staten) kan de performance ook in andere talen worden gedaan zonder dat de kwaliteit van het magisch moment verloren gaat.

Al jaren meedraaiend in de top van goochelend Nederland heeft ‘new generation magician’ Ace voor jong en oud zijn eigen stijl, techniek en hele performance zó ontwikkeld dat het hart geraakt wordt.

Magic is een sociaal bindmiddel en entertainment tijdens onder andere: Bruiloften, bedrijfsfeesten, beurzen, congressen, presentaties, vergaderingen en gala’s.

Magic is puur entertainment tijdens verjaardagen, familie-etentjes, kinderactiviteiten, diplomeringen, openingen, jubilea, thema-avonden, dinner-shows en dergelijke.

Close Up Magic boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Close Up Magic.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Close Up Magic, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Close Up Magic en de eventuele overige kosten om een optreden van Close Up Magic mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Close Up Magic.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Close Up Magic. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Close Up Magic checken, een gratis optie plaatsen op Close Up Magic en de boeking(en) van Close Up Magic voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Close Up Magic Ace aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag