Cilly Dartell

Eigenschappen Cilly Dartell boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Cilly Dartell boeken?

Cilly Dartell boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cilly Dartell.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cilly Dartell.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cilly Dartell ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cilly Dartell plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Cilly Dartell

Cilly Dartell is sinds 1996 één van de ‘anchors’ van het populaire SBS6 programma ‘Hart van Nederland’. Sinds 2003 presenteert zij ook ‘Shownieuws’. Maar deze duizendpoot heeft meer in haar mars. Cilly begon haar veelzijdige carrière in het theater. Speelde ondermeer bij Cabaret Nar van Youp van ’t Hek, het Vrouwencabaret van Natascha Emanuels en vervulde hoofdrollen in musicals als ‘De dader heeft het gedaan’ van Annie M. G. Schmidt, ‘My Generation’ en ‘Up on the Roof’. Ook is zij jarenlang leadzangeres van een funkband geweest en vroegen Willem Wilmink en Harry Bannink haar voor de rol van Jans op de speciale jubileum cd  van Jan, Jans en de kinderen. De prachtige stem van Cilly is al vele jaren te horen bij diverse radio- en tv commercials (onder andere Biertje!), documentaires én nasynchronisaties van tekenfilms. (onder meer. de Wuzzles, Darkwin’Duck en de prachtige Beatrix Potter serie over Peter Rabbit). In 1990 maakte zij de overstap naar de journalistiek. Zo presenteerde zij tot 1996 verschillende radio- en televisieprogramma’s voor de AVRO-radio en televisie. Op Radio 2 was zij onder andere te horen in ‘Het Punt’, ‘Café op 2’, ‘Dartell op Dinsdag’ en ‘Dartell’ en was zij voor Radio 1 jarenlang verantwoordelijk voor de samenstelling en presentatie van ‘De Uitbijlage’, een kunst- en cultuurprogramma. Daarnaast maakte ze voor de AVRO televisie diverse specials, waaronder een ontroerend verslag van het Metropole Orkest op tournee in Griekenland. Andere AVRO televisie activiteiten van Cilly waren de presentatie van het consumentenprogramma ‘Hap’ en het bijzondere ‘Theatercafé’, een programma waarin teksten en muziek van grootheden uit de kleinkunst of het theater vertolkt werden door andere grootheden uit diezelfde theaterwereld. Voor SBS6 presenteerde Cilly naast ‘Hart van Nederland’ ondermeer ‘You’re my hero’, ‘Goedenavond Nederland’ en is zij verantwoordelijk voor diverse specials over musicals. Zo maakte zij documentaires over kaskrakers als: ‘Tinanic’, ‘Aïda’, ‘The Sound of Music’ en ‘de 3 Musketiers’. Naast al haar bezigheden wordt Cilly regelmatig ingezet als presentatrice voor diverse evenementen. Van bedrijfspresentaties tot voorzitter van diverse forums. Kenmerkend is haar uiterst betrokken wijze van interviewen. Op de van haar bekende manier, stelt zij iedere geïnterviewde binnen enkele ogenblikken meteen op zijn gemak. Juist haar ervaring op het gebied van ‘calamiteiten’, zeker bij ‘live televisie’ maakt deze duizendpoot ideaal tot gesprekspartner van welk evenement dan ook.  

Cilly Dartell boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cilly Dartell.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cilly Dartell, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cilly Dartell en de eventuele overige kosten om een optreden van Cilly Dartell mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cilly Dartell.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cilly Dartell. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cilly Dartell checken, een gratis optie plaatsen op Cilly Dartell en de boeking(en) van Cilly Dartell voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cilly Dartell, BOEKINGSBUREAU Cilly Dartell, BOEKINGSBURO Cilly Dartell, ENTERTAINMENTBUREAU Cilly Dartell, ENTERTAINMENTBURO Cilly Dartell, ARTIESTENBUREAU Cilly Dartell, BOEKINGSKANTOOR Cilly Dartell, IMPRESARIAAT Cilly Dartell, MUZIEKBURO Cilly Dartell, MUZIEKBUREAU Cilly Dartell, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cilly Dartell, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cilly Dartell, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cilly Dartell.

 

Offerte Cilly Dartell aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag