Christian Farla boeken

Eigenschappen Christian Farla boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
25 min.
Geluid
Monitorset, excl. geluid

Christian Farla boeken?

Christian Farla boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Christian Farla.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Christian Farla.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Christian Farla ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Christian Farla plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Christian Farla

Extra informatie Christian Farla

Christian Farla is de nr. 1 illusionist van dit moment, is vanaf nu exclusief te boeken bij Jan Vis artiesten en evenementen!

Onlangs is Christian Farla voor de 3e keer onderscheiden door de International Magicians Society (IMS) tot de beste illusionist ter wereld. Hiermee is hij de enige illusionist met maar liefst 3 Merlin Awards! Met zijn enorme staat van dienst, 5 internationale theatertournee’s, 3000 shows in Duitsland, 650 shows in Frankrijk, ruim 25 miljoen YouTube views én TV optredens van Las Vegas tot China met 120 miljoen kijkers behoort Christian Farla tot de absolute wereldtop op het gebied van Magic & Illusieshows. Een performer van het allerhoogste niveau en een rasartiest uit een artiestenfamilie. Spectaculair, trendy en razendsnel, zo kan hij het best worden omschreven.

In de afgelopen jaren heeft Christian Farla vele shows in zowel binnen- als buitenland mogen verzorgen. Zo stond hij o.a. voor een langere periode in Walibi World, De Efteling en Phantasialand. In de periode 2017-2019 stond Christian Farla in het Royal Palace in Frankrijk met een spectaculaire show. Inmiddels is Christian Farla weer terug en beschikbaar voor optredens in Nederland.

Christian Farla boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Christian Farla, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Christian Farla en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Christian Farla.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Christian Farla. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Christian Farla aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag