Cherry_Sugarstuds_1

Eigenschappen Cherry & the Sugarstuds boeken

Prijs
Op aanvraag

Cherry & the Sugarstuds boeken?

Cherry & the Sugarstuds boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cherry & the Sugarstuds.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cherry & the Sugarstuds.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cherry & the Sugarstuds ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cherry & the Sugarstuds plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Cherry & the Sugarstuds

Extra informatie Cherry & the Sugarstuds

Wat heb je nodig om een knalfeest te organiseren? Een zaal vol dansende mensen! En dat is precies wat Cherry and the Sugarstuds voor jou kan regelen.

Volledig afgestemd op jouw wensen! Heb je zin in een dosis rock? Geen enkel probleem. Liever wat funk? Dan staat er funk op het menu! Misschien gaat jouw voorkeur uit naar de nostalgische klanken van 90’s dance, of ben je juist helemaal in voor de nieuwste hits? Het draait erom dat dit feest helemaal van jou is en dat je krijgt waar je naar verlangt. Dat is de missie van deze geweldige band. Met ruim vijf jaar ervaring en talloze evenementen op hun naam, weten de bandleden als geen ander hoe ze het publiek kunnen inpakken.

Cherry and the Sugarstuds bestaat uit ervaren muzikanten, allemaal afgestudeerd aan de Rockacademie. Ze hebben hun muzikale kunsten vertoond op zowel binnenlandse als buitenlandse podia en staan garant voor zowel muzikaliteit als entertainment. Ze beheersen hun instrumenten op sublieme wijze. Dus, als jij je dansschoenen aantrekt, laat de rest dan maar aan de band over. Cherry and the Sugarstuds is dé coverband die jouw feest compleet maakt!

Offerte Cherry & the Sugarstuds aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag