Britney Spears Tribute

Eigenschappen Britney Spears Tribute boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Britney Spears Tribute boeken?

Britney Spears Tribute boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Britney Spears Tribute.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Britney Spears Tribute.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Britney Spears Tribute ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Britney Spears Tribute plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Britney Spears Tribute

Extra informatie Britney Spears Tribute

Biografie Britney Spears Tribute
Jaye wordt gezien als ultieme Britney Spears tribute in Europa.

 

In de afgelopen jaren is de geweldige show van Jeni gegroeid tot een aaneenschakeling van hoogtepunten uit de carrière van de Britney.

Alle grote clubs in de Uk hebben inmiddels kennis gemaakt met dit podiumbeest en nu is het tijd om ook hier het dak eraf te zingen. Tot in detail is de act van Britney gekopieerd en is daarom niet van de echte te onderscheiden.

 

Tevens stond Jeni in de finaleronde van de Britse editie van Popstars.

Zien is geloven !
Britney Spears Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Britney Spears Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Britney Spears Tribute.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Britney Spears Tribute, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Britney Spears Tribute en de eventuele overige kosten om een optreden van Britney Spears Tribute mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Britney Spears Tribute.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Britney Spears Tribute. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Britney Spears Tribute checken, een gratis optie plaatsen op Britney Spears Tribute en de boeking(en) van Britney Spears Tribute voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Britney Spears Tribute, BOEKINGSBUREAU Britney Spears Tribute, BOEKINGSBURO Britney Spears Tribute, ENTERTAINMENTBUREAU Britney Spears Tribute, ENTERTAINMENTBURO Britney Spears Tribute, ARTIESTENBUREAU Britney Spears Tribute, BOEKINGSKANTOOR Britney Spears Tribute, IMPRESARIAAT Britney Spears Tribute, MUZIEKBURO Britney Spears Tribute, MUZIEKBUREAU Britney Spears Tribute, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Britney Spears Tribute, ARTIESTENBOEKINGSBURO Britney Spears Tribute, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Britney Spears Tribute.

 

Offerte Britney Spears Tribute aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag