Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Breukers & Godrie boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Breukers & Godrie boeken?

Breukers & Godrie boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Breukers & Godrie.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Breukers & Godrie.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Breukers & Godrie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Breukers & Godrie plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Breukers & Godrie

Hofschilders, meesters van het verhaal
Walter Breukers en Jaap Godrie vormen de hofschilders BreukersGodrie. In hun presentaties koppelen ze actuele thema’s aan historische verhalen uit de kunst, filosofie en wetenschap. Zo doorbreken ze het vastgeroeste denken over creativiteit, innovatie, visie, marketing en ondernemerschap. Tegelijk maken ze ruimte voor fundamenteel nieuwe ideeën. Ze putten hierbij uit de rijke traditie van de hofschilder. Een eeuwenoud ambacht dat zich richt op het duurzaam vertellen van verhalen.BreukersGodrie gebruiken een breed palet aan fascinerende verhalen en vreemde perspectieven. Walter Breukers studeerde biomedische wetenschappen (cum laude) en filosofie (cum laude), en Jaap Godrie studeerde aan de kunstacademie en het conservatorium om vervolgens sociaal-economische geschiedenis (cum laude) te studeren. Daarna gaf Walter les aan de Radboud Universiteit en de Vrije Universiteit, terwijl Jaap als docent verbonden is aan het Rijksmuseum en Academie Artemis. BreukersGodrie presenteren in een vlotte en inspirerende tweespraak waarin verschillende gezichtspunten elkaar afwisselen. Door verschillende historische voorbeelden op een verrassende wijze aan het heden te koppelen, dagen ze het publiek uit om de dagelijkse praktijk anders te zien. Zo ontstaat ruimte om buiten de kaders te denken en tot verfrissende ideeën te komen.Hollandse handelsgeestWe werken op dit moment werken we aan een reeks Visioenen van de Hollandse handelsgeest. Daarvoor spreken we zes experts over de Hollandse handelsgeest, van micro- naar macroperspectief. Dat zijn een tophandelaar, een ondernemer, een CEO van een duurzaam bedrijf, een consul-generaal, een koopman-dominee, en een hoogleraar Gouden Eeuw. Zij vertellen ons over de economische positie van Nederland in het verleden/heden/toekomst. Zo gaat het over optimisme, over China, over grenzen durven oversteken, over de duurzame stad, over het Nederlandse water et cetera. PresentatieElk van de gesprekken leidt tot één schilderij en de schilderijen leiden tot één expositie. Omdat de verhalen die we horen zo mooi zijn, en de inzichten zo interessant, gaan we hier ook een presentatie van maken. Een presentatie waarin we de economische toestand van Nederland als handelsland schetsen. In die presentatie gaan we van micro- naar macroschaal, telkens aan de hand van een schilderij dat we zelf gemaakt hebben. Zo krijgt het publiek een gevarieerde reeks perspectieven en anekdotes over een interessant en actueel thema. 

Breukers & Godrie boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Breukers & Godrie.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Breukers & Godrie, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Breukers & Godrie en de eventuele overige kosten om een optreden van Breukers & Godrie mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Breukers & Godrie.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Breukers & Godrie. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Breukers & Godrie checken, een gratis optie plaatsen op Breukers & Godrie en de boeking(en) van Breukers & Godrie voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Breukers & Godrie, BOEKINGSBUREAU Breukers & Godrie, BOEKINGSBURO Breukers & Godrie, ENTERTAINMENTBUREAU Breukers & Godrie, ENTERTAINMENTBURO Breukers & Godrie, ARTIESTENBUREAU Breukers & Godrie, BOEKINGSKANTOOR Breukers & Godrie, IMPRESARIAAT Breukers & Godrie, MUZIEKBURO Breukers & Godrie, MUZIEKBUREAU Breukers & Godrie, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Breukers & Godrie, ARTIESTENBOEKINGSBURO Breukers & Godrie, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Breukers & Godrie.

 

Offerte Breukers & Godrie aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag