Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Brenno de Winter boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Brenno de Winter boeken?

Brenno de Winter boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Brenno de Winter.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Brenno de Winter.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Brenno de Winter ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brenno de Winter plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Brenno de Winter

Brenno de Winter, geboren in 1971, heeft zich al tientallen jaren beziggehouden met technologie en de mogelijkheden, risico’s en beperkingen van ICT. Zijn interesse in ICT begon al op vijfjarige leeftijd, toen hij voor het eerst een computerprogramma schreef.

Na een carrière in de ICT-industrie heeft Brenno de overstap gemaakt naar de journalistiek. Zijn belangrijkste drive is om problemen rond ICT aan de kaak te stellen en op te lossen. Brenno’s werk heeft geleid tot discussies in menige bestuurskamer, raad, parlement of andere bestuurstafel. Zijn artikelen over aanbestedingen, de OV-chipkaart en DigiNotar hebben hem landelijke bekendheid gegeven.

Brenno de Winter schrijft voornamelijk over privacy- en beveiligingsgerelateerde onderwerpen, voor publicaties zoals Webwereld.nl en Nu.nl. Hij organiseerde Lektober, waarbij hij iedere dag een privacylek presenteerde. Dit initiatief leidde tot een landelijke discussie over het falen van gegevensbescherming in Nederland. Brenno’s eigenzinnige, scherpe, eenvoudige en vooral duidelijke benadering van moeilijk te begrijpen onderwerpen maken hem tot een graag gehoorde spreker.

In 2011 werd Brenno de Winter uitgeroepen tot journalist van het jaar door het journalistenvakblad Villamedia. Hij kreeg deze prijs vanwege zijn primeurs over de misstanden rond de OV-chipkaart en de slechte beveiliging van voornamelijk overheidswebsites. Brenno de Winter schreef ook nog een boek over de OV-chipkaart, getiteld ‘Open kaart. Van tip tot kraak: het journalistieke verhaal achter de #OV-chip’ (2011).

Brenno de Winter boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Brenno de Winter.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Brenno de Winter, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Brenno de Winter en de eventuele overige kosten om een optreden van Brenno de Winter mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Brenno de Winter.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Brenno de Winter. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Brenno de Winter checken, een gratis optie plaatsen op Brenno de Winter en de boeking(en) van Brenno de Winter voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Brenno de Winter aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag