Benny Rodrigues

Eigenschappen Benny Rodrigues boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Benny Rodrigues boeken?

Benny Rodrigues boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Benny Rodrigues.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Benny Rodrigues.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Benny Rodrigues ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Benny Rodrigues plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Benny Rodrigues

Benny Rodrigues is in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van de bekende gevestigde namen in de Nederlandse dance-scene. Deze Rotterdammer met Portugees bloed verstaat de kunst om de funk te gebruiken, de dansvloer vol te krijgen en de zaal aan zijn voeten. Hoewel bekend geworden vanwege zijn Funky (tech-)house, weet hij ook dat er zo nu en dan gewerkt moet worden en weet hij hoe hij dat bijltje moet hanteren, wat resulteert in een bijzonder stevige portie techno die boven alles goed verteerbaar blijft. Inmiddels heeft hij op vele feesten in Nederland gedraaid (FFWD, Mysteryland, Innercity, Sensation: Black), maar ook op het zonovergoten Ibiza is hij een graag geziene gast om met z’n mixing skills het eiland op te zwepen op een techno golf die drijft op de funk.

Benny Rodrigues boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Benny Rodrigues.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Benny Rodrigues, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Benny Rodrigues en de eventuele overige kosten om een optreden van Benny Rodrigues mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Benny Rodrigues.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Benny Rodrigues. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Benny Rodrigues checken, een gratis optie plaatsen op Benny Rodrigues en de boeking(en) van Benny Rodrigues voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Benny Rodrigues, BOEKINGSBUREAU Benny Rodrigues, BOEKINGSBURO Benny Rodrigues, ENTERTAINMENTBUREAU Benny Rodrigues, ENTERTAINMENTBURO Benny Rodrigues, ARTIESTENBUREAU Benny Rodrigues, BOEKINGSKANTOOR Benny Rodrigues, IMPRESARIAAT Benny Rodrigues, MUZIEKBURO Benny Rodrigues, MUZIEKBUREAU Benny Rodrigues, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Benny Rodrigues, ARTIESTENBOEKINGSBURO Benny Rodrigues, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Benny Rodrigues.

 

Offerte Benny Rodrigues aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag