Beatles Revival Band

Eigenschappen Beatles Revival Band boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Beatles Revival Band boeken?

Beatles Revival Band boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Beatles Revival Band.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Beatles Revival Band.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Beatles Revival Band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Beatles Revival Band plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Beatles Revival Band

Biografie Beatles Revival Band
In de nazomer van 1995 gingen twee muzikale vrienden, die hun sporen reeds hadden verdiend op de grote podia van Nederland en België, een frisse neus halen in Londen. Na een paar dagen troffen ze op Covent Garden twee jongens aan die op een werkelijk perfecte manier met hun gitaren en hun identieke stemmen, Lennon McCartney nummers brachten voor een grote menigte toeschouwers. Direct na het optreden volgde een spontane kennismaking die uitliep op een gesprek om in Nederland, ‘just for fun’, enkele optredens met zijn vieren te doen in de originele Beatles-bezetting.

Veel telefoontjes over en weer volgden en na een uitgebreide repetitieperiode was het zover. In december 1995 vonden de eerste optredens plaats en hun gezamenlijke passie voor de Beatles straalde direct vanaf het eerste optreden met grote kracht van het podium. De reacties waren verbluffend: ‘Geweldig’, ‘Wat een ambiance’, ‘Dit heb ik nog nooit gezien’, ‘Het is de identieke sound’, ‘De stemmen lijken er sprekend op’ enz., enz.. Toen iemand kwam vragen: ‘Zijn jullie echt?’, antwoordde ‘Lennon’: ‘No, we’re plastic, man’. The Beatles Revival Band was geboren.

 
Beatles Revival Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Beatles Revival Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Beatles Revival Band.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Beatles Revival Band, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Beatles Revival Band en de eventuele overige kosten om een optreden van Beatles Revival Band mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Beatles Revival Band.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Beatles Revival Band. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Beatles Revival Band checken, een gratis optie plaatsen op Beatles Revival Band en de boeking(en) van Beatles Revival Band voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Beatles Revival Band, BOEKINGSBUREAU Beatles Revival Band, BOEKINGSBURO Beatles Revival Band, ENTERTAINMENTBUREAU Beatles Revival Band, ENTERTAINMENTBURO Beatles Revival Band, ARTIESTENBUREAU Beatles Revival Band, BOEKINGSKANTOOR Beatles Revival Band, IMPRESARIAAT Beatles Revival Band, MUZIEKBURO Beatles Revival Band, MUZIEKBUREAU Beatles Revival Band, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Beatles Revival Band, ARTIESTENBOEKINGSBURO Beatles Revival Band, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Beatles Revival Band.

 

Offerte Beatles Revival Band aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag