BB Bootleg

Eigenschappen BB Bootleg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

BB Bootleg boeken?

BB Bootleg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van BB Bootleg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van BB Bootleg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van BB Bootleg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van BB Bootleg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van BB Bootleg

https://youtube.com/watch?v=JopyXg3lO2U

Extra informatie BB Bootleg

BB Bootleg neemt u graag mee op reis om de sfeer van de jaren ‘30 en `40 te herleven. Door een brug te slaan tussen hedendaagse beats en meerstemmige samenzang, mogen zij met recht de “Andrew Sisters met ballen” genoemd worden!

BB Bootleg heeft nummers als Bei Mir bist du Schon, I’ve got Rhythm, Sweet Dreams en Mambo in een nieuw dance-jasje gestoken, waardoor het een herkenning voor zowel jong als oud is. Maak kennis met de charmante dames van BB Bootleg!

Zij treden speciaal voor u op met de beats van nu en toontjes van toen. Wie beweert dat vroeger alles beter was heeft nog geen kennis gemaakt met deze blitse dames.

BB Bootleg is voor een zeer uiteenlopende verzameling van gelegenheden te boeken

Een aantal voorbeelden zijn:

Feesten en bedrijfs evenementen

Muziek, theater en dance festivals

Club act

Uiteraard zijn dit maar een paar voorbeelden, de dames van de BB Bootleg staan overal voor open dus schroom niet om contact op te nemen!

BB Bootleg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van BB Bootleg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van BB Bootleg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van BB Bootleg en de eventuele overige kosten om een optreden van BB Bootleg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van BB Bootleg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte BB Bootleg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag