Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bart van de Laak boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bart van de Laak boeken?

Bart van de Laak boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart van de Laak.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart van de Laak.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart van de Laak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart van de Laak plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bart van de Laak

Creatieve analyticus met hart voor cultuur en de stad
Bart van de Laak (1974) houdt zich bezig met cultuur en stedelijke ontwikkeling. Hij is daarbij vooral geïnteresseerd in de wijze waarop een stad zich kan ontwikkelen tot een plek waar mensen gelukkig kunnen zijn. Na jarenlange ervaring als producent, zakelijk leider en adviseur in de culturele en vrijetijdssector, ontwikkelde Bart een visie op het functioneren van de stad en van het belang van kunst en cultuur voor de aantrekkelijkheid en vooral leefbaarheid van stedelijke gebieden.

Bart studeerde algemene economie in Rotterdam en werkte daarna enkele jaren in de financiële sector. Eerst als risk-controller bij Aegon Beleggingen, waar hij zich vooral bezig hield met de waardering van hypothecaire beleggingsrisico’s, en later als risk-manager bij de Financieringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden. Zeer analytisch, left-side of the brain, vanuit een ivoren toren de wereld modellerend. Interessant werk, maar niet waar zijn hart lag. Al tijdens zijn studietijd ontdekte Bart de culturele wereld en zijn eigen kunstenaarschap. Hij speelde als gitarist en singer-songwriter in bandjes in Rotterdam en droomde er stiekem van om rockster te worden. In 2001 nam hij ontslag en verliet hij de financiële wereld om op zoek te gaan naar zijn geluk. Hij ging aan de slag als zelfstandig projectorganisator en adviseur in de culturele sector en (co-)produceerde onder andere activiteiten voor Rotterdam Festivals, het Wereldmuseum en Theater Hal4. Hij was interim-zakelijk leider bij het Productiehuis Brabant, maar stond ook voor de klas om aan jonge MBO-scholieren economie te geven. Na deze turbulente periode werkte hij ruim 4 jaar lang als zakelijk directeur van Stichting Hal 4 (o.a. Rotterdams Lef en Digital Playground). Een dynamische periode waarin het er vooral op aan kwam om nieuwe inkomstenbronnen te vinden.

Na al deze jaren met de voeten in de klei koos Bart vervolgens voor de verbreding van zijn blikveld en ging werken voor het adviesbureau LAgroup in Amsterdam. Hij werkte daar als adviseur kunst, cultuur en stedelijke ontwikkeling aan een grote diversiteit van adviesopdrachten. Voor gemeentes als Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Den Haag en ontwikkelaars als Trudo en Heijmans hield hij zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe gebiedsvisies, culturele en toeristische beleidsplannen, businessplannen voor culturele functies, uitbreidings- en vernieuwingsstudies voor theaters en musea et cetera. Ook publiceerde hij blogs en artikelen en sprak hij op diverse gelegenheden, vooral over de rol van culturele en vrijetijdsfuncties in de ontwikkeling van stedelijke gebieden. Aansluitend werkte hij als directielid van poppodium Paradiso in Amsterdam, verantwoordelijk voor de bijzondere programmering. In deze periode was hij onder andere betrokken bij het opzetten van een nieuw ontwikkelingsfonds en de ontwikkeling van Hotel Paradiso.

Sinds eind 2013 werkt Bart onder de naam GOexpose als zelfstandig adviseur en projectorganisator in de vrijetijdssector. Naast advieswerkzaamheden, onder andere via LAgroup, houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van een nieuw podiumkunstenfestival. Kern van dit festival is dat het volledig bottom up georganiseerd wordt. Bart is verder onder andere actief als bestuurslid bij poppodium Bibelot, het Haagse Danslab en Showroom Mama in Rotterdam.

Door zijn werk heeft Bart de afgelopen jaren een visie ontwikkeld op succesfactoren voor steden: aan welke randvoorwaarden moet zijn voldaan wil een stad een goede plek zijn. Een plek waar mensen op hun gemak zijn, zich uitgedaagd voelen, kunnen ontspannen en hun geluk kunnen vinden. Hierbij richt hij zich vooral op vrijtijdsfuncties, maar besteedt hij ook aandacht aan de inrichting van de openbare ruimte, economische randvoorwaarden, onderwijs et cetera. Kernpunt is zijn visie op de ontwikkeling van de mens en het belang van kunst en cultuur voor deze ontwikkeling. 

Bart van de Laak boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bart van de Laak.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bart van de Laak, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bart van de Laak en de eventuele overige kosten om een optreden van Bart van de Laak mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bart van de Laak.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bart van de Laak. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bart van de Laak checken, een gratis optie plaatsen op Bart van de Laak en de boeking(en) van Bart van de Laak voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bart van de Laak, BOEKINGSBUREAU Bart van de Laak, BOEKINGSBURO Bart van de Laak, ENTERTAINMENTBUREAU Bart van de Laak, ENTERTAINMENTBURO Bart van de Laak, ARTIESTENBUREAU Bart van de Laak, BOEKINGSKANTOOR Bart van de Laak, IMPRESARIAAT Bart van de Laak, MUZIEKBURO Bart van de Laak, MUZIEKBUREAU Bart van de Laak, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bart van de Laak, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bart van de Laak, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bart van de Laak.

 

Offerte Bart van de Laak aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag