Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bart Stofberg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bart Stofberg boeken?

Bart Stofberg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart Stofberg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart Stofberg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart Stofberg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart Stofberg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bart Stofberg

Organisatieveranderaar, visionair, vakman, essayist, presentator en innovator op het gebied van samenwerking en innovatie.

“Als kwaliteit meetbaar was geweest, hadden we het wel kwantiteit genoemd”.

“Regelen is er één keer voor zorgen dat dingen één keer goed gaan, organiseren is er één keer voor zorgen dat dingen altijd goed gaan”

“Je kunt niet uitrekenen of je op iemand kunt rekenen”

Dit zijn enkele citaten uit de lezingen van Bart Stofberg. Bart staat bekend als iemand die geen blad voor de mond neemt. In presentaties èn artikelen heeft hij afwijkende meningen over uiteenlopende zaken als innovatie, wendbaarheid, samenwerking en IT.

Bart praat zoals hij schrijft: bevlogen, kritisch, vol humor en altijd constructief. Op lichtvoetige wijze, gelardeerd met sprekende en vrolijke metaforen en typerende voorbeelden rekent hij af met traditionele denkbeelden. Hij gelooft in het goede van de mens en van de mens die samenwerkt … op basis van vertrouwen.

De reputatie van Bart Stofberg als spreker berust op de sprankeling van zijn verhalen, de scherpte van zijn vergelijkingen, de dwarsheid van zijn analyses, de eenvoud van zijn modellen en de onafwendbaarheid van zijn logica. Zijn presentaties zitten er vol mee. Bart laat zijn publiek kijken naar zichzelf en naar hun werk zoals ze nog nooit hebben gekeken.

 

Bart Stofberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bart Stofberg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bart Stofberg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bart Stofberg en de eventuele overige kosten om een optreden van Bart Stofberg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bart Stofberg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bart Stofberg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bart Stofberg checken, een gratis optie plaatsen op Bart Stofberg en de boeking(en) van Bart Stofberg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bart Stofberg, BOEKINGSBUREAU Bart Stofberg, BOEKINGSBURO Bart Stofberg, ENTERTAINMENTBUREAU Bart Stofberg, ENTERTAINMENTBURO Bart Stofberg, ARTIESTENBUREAU Bart Stofberg, BOEKINGSKANTOOR Bart Stofberg, IMPRESARIAAT Bart Stofberg, MUZIEKBURO Bart Stofberg, MUZIEKBUREAU Bart Stofberg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bart Stofberg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bart Stofberg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bart Stofberg.

 

Offerte Bart Stofberg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag