Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bart De Bondt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bart De Bondt boeken?

Bart De Bondt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart De Bondt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart De Bondt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart De Bondt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart De Bondt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bart De Bondt

De twintig treden van leiderschap

Bart De Bondt is, naast onderwijzer en licentiaat in de diplomatieke wetenschappen, tevens gegradueerd in marketingmanagement. Hij startte in 1989, na een korte activiteit als journalist/omroeper bij de toenmalige BRT radio, zijn professionele carrière bij een grote verzekeringsmaatschappij in België waar hij in 2007 benoemd werd als CEO. Vanuit die functie was hij sterk betrokken bij het welzijn van zijn medewerkers en de maximale ontwikkeling van de talenten waarover ze beschikken. Sinds april 2009 heeft hij beslist zich volledig toe te leggen op het begeleiden van individuele personen en het coachen van directieteams op hun weg naar een ‘in-teame’ en dus meer effectieve samenwerking.

Voordracht over leiderschap

In deze voordracht van een uur neemt Bart De Bondt zijn toehoorders mee in de wereld van goed en slecht leiderschap. Op zijn gekende passionele manier houdt hij iedereen een spiegel voor en maakt hij je bewust van vastgeroeste gewoonten. Bart De Bondt licht een tip van de sluier op over de oorzaken van falen in leiderschap en vertelt wat men eraan kan doen om te stijgen op de ladder van leiderschap.

Tijdens zijn betoog word je in sneltreinvaart meegenomen op de twintig treden van leiderschap en ben je voor je het weet eindelijk een hartleider! Voor al wie op zoek is naar een breekijzer in de geesten van zijn management, boek nu deze toespraak via de website.

Bart De Bondt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bart De Bondt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bart De Bondt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bart De Bondt en de eventuele overige kosten om een optreden van Bart De Bondt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bart De Bondt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bart De Bondt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bart De Bondt checken, een gratis optie plaatsen op Bart De Bondt en de boeking(en) van Bart De Bondt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bart De Bondt, BOEKINGSBUREAU Bart De Bondt, BOEKINGSBURO Bart De Bondt, ENTERTAINMENTBUREAU Bart De Bondt, ENTERTAINMENTBURO Bart De Bondt, ARTIESTENBUREAU Bart De Bondt, BOEKINGSKANTOOR Bart De Bondt, IMPRESARIAAT Bart De Bondt, MUZIEKBURO Bart De Bondt, MUZIEKBUREAU Bart De Bondt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bart De Bondt, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bart De Bondt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bart De Bondt.

 

Offerte Bart De Bondt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag