Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Ate van der Meer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ate van der Meer boeken?

Ate van der Meer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ate van der Meer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ate van der Meer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ate van der Meer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ate van der Meer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ate van der Meer

Digital Identity, Trends en Innovatie
Ate van der Meer, Partner responsible for marketing sales, is een veelzijdig ondernemer die zich met succes al sinds midden jaren negentig bezig houdt met technologie, innovatie en ondernemerschap. Hij rondde in 2000 zijn studie Commerciële Economie af, maar was ruim daarvoor al ondernemer in hart en ziel met een ongekende passie voor technologie en innovatie.Terwijl de meeste tienjarigen buiten aan het voetballen waren, vergde hij in 1985 al het uiterste van zijn Commodore 64. Hij kwam er achter dat schrijven van code niet iets voor hem was en begon mogelijkheden te zien om technologie in te zetten voor gebruik bij mensen thuis of op kantoor.Binnen enkele jaren was zijn eerste bedrijf in de distributie van hard- en software een feit. Toen hij dertien werd kocht hij een Commodore Amiga van zijn verdiensten en begon hiermee business te doen. Begin jaren negentig was hij een van de eerste mensen in zijn regio die met behulp van Bulletin Boards, de voorloper van het internet, allerlei software distribueerde. Het was op die leeftijd dat hij geobsedeerd raakte door de onbegrensde mogelijkheden van technologie en het op een goede wijze inzetten hiervan.Hij werd midden jaren negentig naast Hans Hoomans en Johan Nieuwenhuis de drijvende kracht achter Snakeware en is tot op de dag van vandaag het gezicht van dit toonaangevende bureau voor digitale media.Wanneer hij geen tijd doorbrengt met zijn gemotiveerde team bij Snakeware, de vele initiatieven waar hij bij betrokken is of zijn familie, dan deelt hij zijn ervaringen graag met mensen. Hij is een enthousiast, vakbekwaam en welbespraakt persoon met een vleugje humor. Deze ingrediënten neemt hij altijd mee als hij optreed als gast, spreker of inleider. Hij geeft zijn toehoorders nieuwe inzichten, concrete en praktische adviezen en stof tot nadenken rond technologie en innovatie.   

Ate van der Meer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ate van der Meer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ate van der Meer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ate van der Meer en de eventuele overige kosten om een optreden van Ate van der Meer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ate van der Meer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ate van der Meer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ate van der Meer checken, een gratis optie plaatsen op Ate van der Meer en de boeking(en) van Ate van der Meer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ate van der Meer, BOEKINGSBUREAU Ate van der Meer, BOEKINGSBURO Ate van der Meer, ENTERTAINMENTBUREAU Ate van der Meer, ENTERTAINMENTBURO Ate van der Meer, ARTIESTENBUREAU Ate van der Meer, BOEKINGSKANTOOR Ate van der Meer, IMPRESARIAAT Ate van der Meer, MUZIEKBURO Ate van der Meer, MUZIEKBUREAU Ate van der Meer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ate van der Meer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ate van der Meer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ate van der Meer.

 

Offerte Ate van der Meer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag