Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Arnold van Vliet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arnold van Vliet boeken?

Arnold van Vliet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arnold van Vliet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arnold van Vliet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arnold van Vliet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arnold van Vliet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Arnold van Vliet

Dagelijks nieuws uit de natuur

Arnold van Vliet is van alle biologen in Nederland degene die wellicht het meest per jaar in de Nederlandse media verschijnt. Dagelijks brengt hij de ontwikkelingen in de natuur in beeld via websites als Natuurbericht, Natuurkalender en Allergieradar. Hierbij werkt hij vanuit Wageningen University samen met een groot aantal topbiologen in binnen- en buitenland en vele tientallen wetenschappelijke, maatschappelijke en commerciële organisaties. Hij slaagt er in om duizenden vrijwilligers en honderden scholieren als ‘citizen scientists’ bij zijn onderzoek te betrekken. Arnold laat zien dat natuur overal om ons heen is. In elke straat, tuin en op elk balkon kom je fascinerende dieren en planten tegen waar schitterende verhalen over te vertellen zijn (zelfs het aantal doodgereden insecten op de kentekenplaat vertelt ons een interessant verhaal). De bijna veertigduizend verschillende planten- en diersoorten vormen daarbij een onuitputtelijke bron van informatie en inspiratie.

Arnold streeft er naar om natuur in het nieuwsdomein te krijgen en zodoende de kennis over en interesse in natuur bij het Nederlandse publiek te vergroten. Zonder kennis is er geen emotie en zonder emotie is een rijke natuur niet te handhaven in een dichtbevolkt land als Nederland waar de natuur onder zeer grote druk staat.

Onder invloed van veranderingen in weer en klimaat zijn er grootschalige veranderingen in de natuur gaande. Dagelijks vinden er spectaculaire ontwikkelingen plaats. De gemiddelde Nederlander is zich hier niet of nauwelijks bewust van totdat hij/zij er op gewezen wordt. Arnolds boeiende verhalen, die rijk geïllustreerd zijn, verruimen je blik op je eigen omgeving en op de wereld waarin we samen met al die verschillende planten en dieren leven.

Dat de ontwikkelingen nieuwswaardig zijn, blijkt uit het feit dat jaarlijks honderden krantenartikelen en tientallen TV- en radio-programma’s aandacht besteden aan de ontwikkelingen in de natuur. Arnold gebruikt regelmatig de planten en dieren die overlast zorgen om een brug te slaan tussen de natuur en het brede publiek. Hij laat bijvoorbeeld nadrukkelijk zien dat natuur en vooral de veranderingen daarin grote gezondheidseffecten kunnen hebben. Teken en de ziekte van Lyme, hooikoorts, wespen, muggen en de brandharen van de eikenprocessierups kunnen de kwaliteit van leven sterk verminderen. De meeste overlast is echter te voorkomen als je maar weet hoe je met de lastpakken om moet gaan. Arnold is in staat om de afkeer van de lastpakken om te zetten in verwondering en bewondering.

Ook de presentaties die hij geeft worden in het onderzoek ingezet. Het publiek wordt letterlijk op de proef gesteld met kennisvragen en uitdagende stellingen. De analyse van de antwoorden biedt een goede kijk op het kennisniveau en de opvattingen van verschillende groepen in de samenleving. De verdiensten uit het geven van lezingen dragen bij aan het in stand houden van Natuurbericht.

Arnold van Vliet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arnold van Vliet.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arnold van Vliet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arnold van Vliet en de eventuele overige kosten om een optreden van Arnold van Vliet mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arnold van Vliet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arnold van Vliet. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arnold van Vliet checken, een gratis optie plaatsen op Arnold van Vliet en de boeking(en) van Arnold van Vliet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arnold van Vliet, BOEKINGSBUREAU Arnold van Vliet, BOEKINGSBURO Arnold van Vliet, ENTERTAINMENTBUREAU Arnold van Vliet, ENTERTAINMENTBURO Arnold van Vliet, ARTIESTENBUREAU Arnold van Vliet, BOEKINGSKANTOOR Arnold van Vliet, IMPRESARIAAT Arnold van Vliet, MUZIEKBURO Arnold van Vliet, MUZIEKBUREAU Arnold van Vliet, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arnold van Vliet, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arnold van Vliet, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arnold van Vliet.

 

Offerte Arnold van Vliet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag