Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Arnaud van der Veere boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arnaud van der Veere boeken?

Arnaud van der Veere boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arnaud van der Veere.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arnaud van der Veere.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arnaud van der Veere ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arnaud van der Veere plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Arnaud van der Veere

Acculturation specialist
Arnaud van der Veere is een man van de praktijk. Bij de vragen van de dagelijkse praktijk zocht hij de antwoorden ondersteund met de theorie uit de wetenschap en spiritualiteit  Arnaud is gespecialiseerd in Intercultural Mediation, het oplossen van problemen tussen culturen. De achtergrond van deze kennis werd al vroeg gelegd. Arnaud groeide op met Indonesische emigranten en raakte al vroeg geïnteresseerd in Azië. In 1968 begon hij het Chinees te bestuderen. In 1975 vertrok hij naar Thailand voor een opleiding in Muay Thai. In de slums leerde hij omgaan met de toenmalige emigranten (Birmezen, Vietnamezen, Chinezen, Cambodjanen en Lao) in Thailand. Lichaamstaal was zijn enige vorm van communicatie.  

Begin jaren tachtig vestigden veel bedrijven zich in Azië. Arnaud van der Veere werd door de Leidse Universiteit ingehuurd om personeel op te leiden en te begeleiden voor uitzending naar het buitenland (Interculturele communicatie / Acculturatie). De praktische inslag van deze opleiding en zijn grote kennis van lokale gebruiken en tradities hebben internationale bedrijven zoals Heineken veel voordeel opgeleverd. 

De overgrote meerderheid in het Aziatische zakenleven heeft een Chinese achtergrond. Toen Arnaud in 1984 China voor het eerst bezocht, was er praktisch niets mogelijk. De gevolgen van de revolutie waren overal merkbaar maar de eerste stappen naar verandering waren gezet. Het land herstelde van een trauma van ongekende grootte. Dit trauma speelt nog steeds een hele generatie parten. Indien je niet bekend bent met de gevolgen daarvan loop je tegen grote culturele en zakelijke risico’s aan. 

De seminars en lezingen van Arnaud van der Veere zijn vooral praktijkgericht met een theoretische fundering. Veel informatie gaat direct in tegen de bekende Westerse psychologie daar deze wetenschap op veel interculturele punten onvolledig is en vaak inaccuraat. De maatschappij beweegt zich naar een volledige multi-culturalisatie waarbij raciale identiteit op de werkvloer belangrijker gaat worden en culturele conflicten zich zullen gaan verhevigen.

Arnaud van der Veere is schrijver van ruim 20 (e)-boeken en heeft eigen columns in diverse Nederlandse bladen. Zijn boeken worden in onder andere China, Taiwan, Indonesië en andere Aziatische landen uitgegeven. Hij geeft regelmatig lezingen op onder andere universiteiten en praktijkscholen in Azië. Naast deze activiteiten is hij directeur en succesvol zakenman in binnen- en buitenland met diverse eigen bedrijven.

Arnaud van der Veere boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arnaud van der Veere.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arnaud van der Veere, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arnaud van der Veere en de eventuele overige kosten om een optreden van Arnaud van der Veere mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arnaud van der Veere.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arnaud van der Veere. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arnaud van der Veere checken, een gratis optie plaatsen op Arnaud van der Veere en de boeking(en) van Arnaud van der Veere voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arnaud van der Veere, BOEKINGSBUREAU Arnaud van der Veere, BOEKINGSBURO Arnaud van der Veere, ENTERTAINMENTBUREAU Arnaud van der Veere, ENTERTAINMENTBURO Arnaud van der Veere, ARTIESTENBUREAU Arnaud van der Veere, BOEKINGSKANTOOR Arnaud van der Veere, IMPRESARIAAT Arnaud van der Veere, MUZIEKBURO Arnaud van der Veere, MUZIEKBUREAU Arnaud van der Veere, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arnaud van der Veere, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arnaud van der Veere, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arnaud van der Veere.

 

Offerte Arnaud van der Veere aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag