Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Arjan van Dam boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arjan van Dam boeken?

Arjan van Dam boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arjan van Dam.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arjan van Dam.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arjan van Dam ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arjan van Dam plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Arjan van Dam

Arbeids- en organisatiepsycholoog

Arjan van Dam is Arbeids- en Organisatiepsycholoog NIP, coach, trainer, adviseur en heeft een eigen trainings- en adviesbureau.

Hij begon zijn carrière met het begeleiden en motiveren van werkzoekenden naar werk. Hier is hij antwoord gaan zoeken op de vraag wat ervoor zorgt dat sommige bij tegenslagen opgeven, terwijl anderen blijven doorgaan. Hij vond een antwoord in onderzoeken over doelen die mensen zichzelf stellen. Hieruit blijkt dat mensen die willen leren en daarom leerdoelen stellen, minder last van stress hebben, gelukkiger zijn, meer openstaan voor veranderingen en beter presteren.

Over dit onderwerp heeft hij in 2009 een boek geschreven, “De kunst van het Falen”. Hij beschrijft de kunst van het falen als volgt: “De kunst van het falen is het op zo’n manier met faalervaringen omgaan dat ze je vertrouwen in eigen kunnen niet aantasten en je motivatie niet verlagen. Het is zelfs mogelijk om zo met fouten en faalervaringen om te gaan dat je harder je best gaat doen en je vertrouwen in eigen kunnen groter wordt.” Het boek ontving positieve recensies en kreeg uitgebreid aandacht van o.a. Intermediair en Psychologie Magazine. Op Managementboek.nl staat de aanbeveling: “Voor mensen die geïnteresseerd zijn in autonome groei, oftewel de ontwikkeling van mensen, is ‘De kunst van het falen’ een must.”

Hij geeft onder andere trainingen op het gebied van leren, ontwikkelen en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast is hij nog steeds betrokken bij wetenschappelijk onderzoek van de Erasmus Universiteit Rotterdam naar de invloed van doeloriëntaties. Hij blinkt uit in zijn kennis en de praktische vertaling daarvan naar het gedrag van mensen op het werk.

Arjan van Dam boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arjan van Dam.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arjan van Dam, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arjan van Dam en de eventuele overige kosten om een optreden van Arjan van Dam mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arjan van Dam.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arjan van Dam. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arjan van Dam checken, een gratis optie plaatsen op Arjan van Dam en de boeking(en) van Arjan van Dam voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arjan van Dam, BOEKINGSBUREAU Arjan van Dam, BOEKINGSBURO Arjan van Dam, ENTERTAINMENTBUREAU Arjan van Dam, ENTERTAINMENTBURO Arjan van Dam, ARTIESTENBUREAU Arjan van Dam, BOEKINGSKANTOOR Arjan van Dam, IMPRESARIAAT Arjan van Dam, MUZIEKBURO Arjan van Dam, MUZIEKBUREAU Arjan van Dam, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arjan van Dam, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arjan van Dam, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arjan van Dam.

Offerte Arjan van Dam aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag