Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Arie van Bennekum boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arie van Bennekum boeken?

Arie van Bennekum boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arie van Bennekum.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arie van Bennekum.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arie van Bennekum ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arie van Bennekum plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Arie van Bennekum

Voorzitter van het Agile Consortium International

Arie van Bennekum heeft een achtergrond die zich laat kenmerken door een enorme diversiteit. Deze diversiteit is terug te vinden in zijn persoonlijke presentatie, inlevingsvermogen en vermogen om te reageren op het publiek, ongeacht onderwerp, type reactie of dynamiek.

Hij is zijn carrière gestart in 1987 in de IT als programmeur. Daarvoor is hij actief geweest in de zorg en is pelotonscommandant geweest bij de landmacht. Na enkele jaren in de IT constateerde Arie dat hij de werkwijze, fasering, interactiemodel, etc. waar hij bij zijn opdrachten mee te maken kreeg, niet logisch vond. In 1994 is hij overgestapt naar de wereld die tegenwoordig Agile heet. Deze stap is typerend. De overgang was naar een werkvorm die zeer pragmatisch is en daarnaast structuur in zich draagt. Arie is met 16 anderen (sinds februari 2001) grondlegger van deze wereldwijde stroming in de wereld van software-ontwikkeling. Vanuit deze rol en expertise spreekt Arie vaak op congressen in zowel binnen- als buitenland.

Na zijn ervaring als ontwikkelaar, ontwerper, etc. is Arie anno 2012 actief als coach, consultant, trainer, gastspreker, voorzitter van het Agile Consortium International thoughtleader en senior consultant bij PMtD, assessor bij de IAFen docent op de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast heeft Arie zich verdiept in Groepsdynamiek. Omdat facilitated workshops een kerntechniek vormen in Agile ontwikkelmethoden voelde dat voor hem als een natuurlijk ontwikkeltraject. Sinds 1994 heeft hij zich gespecialiseerd in facilitation en is sinds 1998 Certified Professional Facilitator (CPF) en assessor –CPF voor de International Association for Facilitators.

De combinatie van Agile en facilitation geven Arie een heel specifiek profiel dat zeer breed inzetbaar is. Als spreker wordt hij ervaren als enthousiasmerend, energiek, gepassioneerd en betrokken. 

Arie van Bennekum boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arie van Bennekum.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arie van Bennekum, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arie van Bennekum en de eventuele overige kosten om een optreden van Arie van Bennekum mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arie van Bennekum.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arie van Bennekum. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arie van Bennekum checken, een gratis optie plaatsen op Arie van Bennekum en de boeking(en) van Arie van Bennekum voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arie van Bennekum, BOEKINGSBUREAU Arie van Bennekum, BOEKINGSBURO Arie van Bennekum, ENTERTAINMENTBUREAU Arie van Bennekum, ENTERTAINMENTBURO Arie van Bennekum, ARTIESTENBUREAU Arie van Bennekum, BOEKINGSKANTOOR Arie van Bennekum, IMPRESARIAAT Arie van Bennekum, MUZIEKBURO Arie van Bennekum, MUZIEKBUREAU Arie van Bennekum, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arie van Bennekum, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arie van Bennekum, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arie van Bennekum.

 

Offerte Arie van Bennekum aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag