Antonia aus Tirol

Eigenschappen Antonia aus Tirol boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Antonia aus Tirol boeken?

Antonia aus Tirol boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Antonia aus Tirol.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Antonia aus Tirol.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Antonia aus Tirol ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Antonia aus Tirol plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Antonia aus Tirol

Extra informatie Antonia aus Tirol

Biografie Antonia aus Tirol
Antonia haar carrière begon in 1999 aan de zijde van DJ Ötzi, met de nummer 1 hit ‘Anton aus Tirol’. Antonia is een veelzijdige zangeres. Haar muzikale aanbod blijft niet steken bij feestmuziek, maar komt beter tot zijn recht in de omschrijving dansbare muziek, die stemming spreiden met enorme gevoelens. Ze combineert de kracht van de bergen met de romantiek van een zonsondergang, tijdens de shows ontmoet je zowel traditioneel als modern.

Sinds 2011 biedt Antonia Aus Tirol een waar spectakel voor alle zintuigen. De show Vuurengel met een acht koppige live-band is een show waarbij Antonia in een verscheidenheid van outfits en muziek een unieke ervaring neerzet.
Antonia aus Tirol boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Antonia aus Tirol boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Antonia aus Tirol.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Antonia aus Tirol, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Antonia aus Tirol en de eventuele overige kosten om een optreden van Antonia aus Tirol mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Antonia aus Tirol.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Antonia aus Tirol. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Antonia aus Tirol checken, een gratis optie plaatsen op Antonia aus Tirol en de boeking(en) van Antonia aus Tirol voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Antonia aus Tirol, BOEKINGSBUREAU Antonia aus Tirol, BOEKINGSBURO Antonia aus Tirol, ENTERTAINMENTBUREAU Antonia aus Tirol, ENTERTAINMENTBURO Antonia aus Tirol, ARTIESTENBUREAU Antonia aus Tirol, BOEKINGSKANTOOR Antonia aus Tirol, IMPRESARIAAT Antonia aus Tirol, MUZIEKBURO Antonia aus Tirol, MUZIEKBUREAU Antonia aus Tirol, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Antonia aus Tirol, ARTIESTENBOEKINGSBURO Antonia aus Tirol, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Antonia aus Tirol.

 

Offerte Antonia aus Tirol aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag