Eigenschappen Anka Jacobs boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anka Jacobs boeken?

Anka Jacobs boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anka Jacobs.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anka Jacobs.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anka Jacobs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anka Jacobs plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anka Jacobs

Anka Jacobs, Cross-Cultural Communication expert

Na 16 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben besloot Anka in 2009 huiswaarts te keren omdat ze haar familie graag vaker wilde zien en Borne altijd haar echte thuis is gebleven.

In Amerika heeft Anka voor het grootste gedeelte gewerkt voor het International Trade Resource Center in de Amerikaanse staat New Hampshire. Het ITRC is een groep overheidsorganisaties die zich volledig richt op export promotie van New Hampshire goederen en services. In deze functie was ze verantwoordelijk voor een scala van taken waaronder ook veel politiek en diplomatiek werk.

Tijdens haar carriere heeft Anka unieke ervaringen opgedaan, zoals het organiseren van evenenmenten voor Presidenten en Ministers en het adviseren in etiquette aan leidinggevende tijdens buitenlandse reizen maar ook in New Hampshire bij bv een diner met Prince Michael van de Britse royal familie en een diner waar de President van de Dominicaanse Republiek de eregast was om het vrijhandelscontract CAFTA te promoten. T

Tijdens het uitvoeren van haar werkzaamheden heeft Anka de kans gehad om onder meer samen te werken met medewerkers van de US Secret Service, het US Department of State en het Witte Huis. Ook reisde ze regelmatig naar Noord Ierland om te assisteren bij de economische ontwikkeling van de door “troubles” getroffen provincies.

Door haar ervaringen kan ze een interessante blik werpen op Amerika en de rest wereld. In haar carrière was ze al bijna voor 10 koeien verkocht aan Uganda en uitgehuwelijkt aan een Generaal van het Jordaanse leger.

Naast haar baan was ook “het iets terugdoen” voor de maatschappij een belangrijk onderdeel van haar dagelijks leven. In de tijd dat ze in New Hampshire woonde heeft ze vrijwilligerswerk gedaan voor een weeshuis het St. Charles Home en heeft ze zo samen met de “rennende nonnen” een jaarlijkse hardloopwedstrijd laten groeien tot een evenement met een deelname van 1000+ renners die gezamenlijk zorgden voor een extra inkomen van 20.000 dollar ten behoeve van de kinderen. Daarnaast heeft ze samen met een groep ondernemers een digitaal leercentrum opgezet in Ghana.

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in cross culturele communicatie wordt Anka op regelmatige basis uitgenodigd door bedrijven om lezingen te geven op het gebied van cross culturele communicatie. Voorbeelden hiervan zijn; het integreren van meerdere culturen in een bedrijf (Lindt Chocolate), Asian dining skills (Dachser), European Dining Skills (University of New Hampshire MBA students), Living in Budapest (Procter Gamble) en Doing Business with the Chinese.

Aangezien er ook in Nederland een duidelijke behoefte bleek te zijn aan haar specifieke kennis op het gebied van cross culturele communicatie besloot ze haar eigen bedrijf te starten. In 2010 werd Anka benaderd door Noordhoff Uitgevers om een boek te schrijven voor het HBO/WO over cross culturele communicatie. Dit boek is sinds maart 2012 beschikbaar in het Engels. Ook blijkt er vanuit de zakenwereld veel vraag naar het boek. Noordhoff heeft gevraagd of Anka het boek in het Nederlands wil vertalen voor publicatie in 2013.

Naast haar werkzaamheden als freelance schrijfster in zowel het Engels als het Nederlands is Anka ook actief als gemeenteraadslid voor de VVD in Borne. Momenteel is Anka hard aan het werk om het boek “The Dutch Cowgirl” over haar leven in Amerika, in het Engels en het Nederlands te publiceren.

Anka is een alumni van de Hogere Hotelschool in Den Haag en heeft vervolgens haar Trade Specialist Training afgerond bij het Thunderbird College in Arizona, Amerika.

Anka Jacobs boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anka Jacobs.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anka Jacobs, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anka Jacobs en de eventuele overige kosten om een optreden van Anka Jacobs mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anka Jacobs.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anka Jacobs. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anka Jacobs checken, een gratis optie plaatsen op Anka Jacobs en de boeking(en) van Anka Jacobs voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anka Jacobs, BOEKINGSBUREAU Anka Jacobs, BOEKINGSBURO Anka Jacobs, ENTERTAINMENTBUREAU Anka Jacobs, ENTERTAINMENTBURO Anka Jacobs, ARTIESTENBUREAU Anka Jacobs, BOEKINGSKANTOOR Anka Jacobs, IMPRESARIAAT Anka Jacobs, MUZIEKBURO Anka Jacobs, MUZIEKBUREAU Anka Jacobs, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anka Jacobs, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anka Jacobs, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anka Jacobs.

Offerte Anka Jacobs aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag