Eigenschappen Angelique van ’t Riet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Angelique van ’t Riet boeken?

Angelique van ’t Riet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Angelique van ’t Riet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Angelique van ’t Riet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Angelique van ’t Riet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Angelique van ’t Riet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Angelique van ’t Riet

Flirtcoach, oprichter van Universal Flirting Academy en auteur

Angelique van ’t Riet is de eerste Nederlandse Flirtcoach en staat al sinds zes jaar als spreker en dagvoorzitter bij ons is het bestand. Ze is oprichter van de Universal Flirting Academy; auteur van drie boeken over flirten naar zakelijk succes waaronder: Hoe word ik een schat en De tien flirtgeboden. Reden voor ons om haar eens aan het woord te laten.

Angelique heeft een fascinatie voor communicatie en dan vooral voor het non-verbale en sensitieve deel daarvan. Al acht jaar lang traint zij het bedrijfsleven met de training/workshop ‘’Flirten naar zakelijk succes’’ en vertelt zij in boekpresentaties over haar boek ‘’Hoe word ik een schat’’ en ‘’De tien flirtgeboden’’.

In haar interactieve workshops en lezingen laat zij het publiek kennis maken met het verschil tussen binding en verbinding in contacten. Zij laat zien welke plek ego en angst daarbij innemen en maakt ze duidelijke welke onbewuste gedragspatronen ons nog wel eens in de weg zitten bij het zakendoen. Dit laatste omdat nu eenmaal 95% van gedrag op onbewust niveau plaatsvindt. Handig en wellicht noodzakelijk om juist die aspecten van het zaken doen eens onder de loep te nemen en daarna aan te passen omdat trainen aan de buitenkant inmiddels volgens haar een beetje passé is.

Flirten is een essentieel onderdeel van de menselijke interactie. Het staat aan de basis van ons bestaan omdat we het als kind allemaal deden en het in meer of mindere mate zijn kwijtgeraakt. We hoeven het ons alleen nog maar te herinneren. En te beseffen dat er zonder flirten, nooit een verbinding kan ontstaan.

Het is Angelique haar persoonlijke missie om mensen wereldwijd aan het flirten te krijgen. De oprichting van de Universal Flirting Academy is een stap in een wereldwijd netwerk van organisaties en mensen die met elkaar en waarbij spiritualiteit een veel grotere plaats inneemt dan wat menigen hadden verwacht.

Angelique van ‘t Riet is de eerste Flirtcoach in Nederland en het gezicht van de Universal Flirting Academy. Zij is specialist in Flirten in Business en werkt met vijf flirtcoaches. Als ervaren communicatie specialist (23 jaar) heeft zij haar specialisatie gemaakt. Dit voor teams en organisaties in welke branche of sector dan ook want Flirten is Universeel!

Volgens Angelique is Flirten een onderdeel van menselijk gedrag en bestaat het uit het inzetten en gebruiken spiritualiteit en van non-verbale communicatie om mensen sneller te doorgronden. Flirten geeft iemand het gevoel dat hij/zij alles kan zeggen. Afstand tussen mensen verdwijnt en maakt plaats voor een sfeer van openheid en vertrouwen.

Angelique van ’t Riet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Angelique van ’t Riet.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Angelique van ’t Riet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Angelique van ’t Riet en de eventuele overige kosten om een optreden van Angelique van ’t Riet mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Angelique van ’t Riet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Angelique van ’t Riet. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Angelique van ’t Riet checken, een gratis optie plaatsen op Angelique van ’t Riet en de boeking(en) van Angelique van ’t Riet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Angelique van ’t Riet, BOEKINGSBUREAU Angelique van ’t Riet, BOEKINGSBURO Angelique van ’t Riet, ENTERTAINMENTBUREAU Angelique van ’t Riet, ENTERTAINMENTBURO Angelique van ’t Riet, ARTIESTENBUREAU Angelique van ’t Riet, BOEKINGSKANTOOR Angelique van ’t Riet, IMPRESARIAAT Angelique van ’t Riet, MUZIEKBURO Angelique van ’t Riet, MUZIEKBUREAU Angelique van ’t Riet, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Angelique van ’t Riet, ARTIESTENBOEKINGSBURO Angelique van ’t Riet, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Angelique van ’t Riet.

Offerte Angelique van ’t Riet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag