Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Anatol Kuschpèta boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anatol Kuschpèta boeken?

Anatol Kuschpèta boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anatol Kuschpèta.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anatol Kuschpèta.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anatol Kuschpèta ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anatol Kuschpèta plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anatol Kuschpèta

Specialist op het gebied van Human Trends, Change en Talentontwikkeling

Unieke kijk op groei en verandering

Vanaf 1995 geeft hij lezingen, coacht en traint hij mensen, zowel particulier als zakelijk, zowel individueel als in groepsverband. Anatol heeft een duidelijk ander ‘product’ voor de markt. De kern van de boodschap blijft hetzelfde, of hij nu tien of duizenden toehoorders heeft: “Lezingen, trainingen en workshops moeten leerzaam leuk en interessant zijn. Mijn boodschap is: word jezelf, blijf jezelf en leer je volledige potentieel te benutten. En bereik jouw gewenste resultaat.”

Volg je hart

Zijn uitzonderlijke naam erfde hij van zijn vader, die afkomstig was uit Oekraïne. Vroeger wilde hij chirurg worden, maar zijn gevoel stuurde hem uiteindelijk het pad op van coaching en training. En dat vakgebied zit hem als een zorgvuldig gesneden maatpak. Zijn drive, geestdrift en sterke wil om zaken te bereiken werken aanstekelijk. Hij durft, dat bewijst hij zijn hele leven al. Hij zei bijvoorbeeld tot drie keer toe zijn baan op, zonder dat er een nieuwe in het verschiet lag. Hij heeft zekerheden ingeruild voor ervaringen, heeft de wereld bereisd om zo een glimp op te kunnen vangen van de dingen die mensen bezighouden en bewegen. Dat wat hij anderen voorhoudt, brengt hij zelf zo succesvol in praktijk: volg je hart, doe het!

Ieder persoon, op elk niveau

Anatol heeft de gave om op alle niveaus diepgaand contact te maken. Kinderen, pubers, captains of industry, ouders, mensen van de straat, het maakt niet uit. Zij vormen samen immers dat wat we noemen ‘het leven’, en juist dat is de kern van zijn hartstocht. Al velen heeft hij op weg geholpen naar een fijner en gelukkiger bestaan. Hoewel Anatol een begenadigd mens is, kent hij ook tegenslagen. De manier waarop hij daarmee omgaat, zijn mentale kracht, zijn onstuitbare positieve, oplossingsgerichte attitude en zijn bereidheid om van alles en iedereen te leren, zijn opmerkelijk te noemen.

New Life University

In 1999 richtte Anatol New Life University op. Deze naam drukt goed uit waar hij voor staat. Wat hij anderen zo gunt en wat hij ze ook daadwerkelijk weet te geven: a New Life, een Nieuw Leven. New Life University bestaat inmiddels uit New Life University Personal en New Life University Business. Een breed pallet aan professionals die organisatieadvies, trainingen en coaching aanbieden voor particulieren en het bedrijfsleven. New Life University Personal is gericht op persoonlijk talent. Want iedereen heeft een talent. Wanneer je weet wat je talenten zijn, levert dat energie, voldoening, maar ook rust op. Want je doet waar je goed in bent. Je doet wat je leuk vindt. En dat maakt jou een uniek en blij mens. New Life University Business doet dat ook, maar dan in een zakelijke jasje. New Life University is het enige bedrijf in Nederland dat marketing-, sales- en reclametechnieken gecombineerd inzet om bedrijven van binnenuit veranderingen en groei te laten doormaken. Naast trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is het een nieuwe stijl consultancy bedrijf. New Life University werkt met top-directies en leden van Raden van Bestuur. Vaste klanten zijn o.a. Albert Heijn, DSM, Etos, Gall Gall, Bruna en vele anderen.

Anatol Kuschpèta boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anatol Kuschpèta.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anatol Kuschpèta, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anatol Kuschpèta en de eventuele overige kosten om een optreden van Anatol Kuschpèta mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anatol Kuschpèta.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anatol Kuschpèta. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anatol Kuschpèta checken, een gratis optie plaatsen op Anatol Kuschpèta en de boeking(en) van Anatol Kuschpèta voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anatol Kuschpèta, BOEKINGSBUREAU Anatol Kuschpèta, BOEKINGSBURO Anatol Kuschpèta, ENTERTAINMENTBUREAU Anatol Kuschpèta, ENTERTAINMENTBURO Anatol Kuschpèta, ARTIESTENBUREAU Anatol Kuschpèta, BOEKINGSKANTOOR Anatol Kuschpèta, IMPRESARIAAT Anatol Kuschpèta, MUZIEKBURO Anatol Kuschpèta, MUZIEKBUREAU Anatol Kuschpèta, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anatol Kuschpèta, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anatol Kuschpèta, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anatol Kuschpèta.

 

Offerte Anatol Kuschpèta aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag