Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen An De Jonghe boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

An De Jonghe boeken?

An De Jonghe boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van An De Jonghe.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van An De Jonghe.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van An De Jonghe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van An De Jonghe plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie An De Jonghe

Headhunter, Social Networking Expert & Ondernemer

An De Jonghe behaalde een Master tolk Engels/Spaans en startte meteen als consultant bij een rekruteringskantoor voor de IT markt. Na twee jaar besloot ze haar eigen kantoor op te richten (Ulysses Consulting) tezamen met een collega. Toen het bedrijf begon te groeien, studeerde ze nog Informatie- en Bedrijfsmanagement bij in avondschool, en besloot ze een tweede bedrijf te starten met haar partners in IT consultancy.

In 2006 richtte ze Sillas op, als laboratorium voor nieuwe ideeën; haar eerste boek ‘Headhunters: op zoek naar de witte raaf’ werd kort daarop uitgegeven en genoot veel belangstelling op de Belgische en Nederlandse markt. In 2007 verscheen de Franse vertaling van het boek.

Kort daarop begon An aan een nieuw boek over sociale netwerken (Web 2.0) en hun impact op de consument en het bedrijfsleven: wat betekenen ze voor de sales-en marketingafdeling, de HR dienst (rekrutering en retentie), customer service, …? De voorbereiding van het boek en de bijbehorende enquête veroorzaakte zoveel interesse op de markt dat ‘Social Networks Around The World: How is Web 2.0 Changing Your Daily Life’ reeds besproken werd in tientallen artikels in 2007 en An gevraagd werd als internationaal spreker in New York, Argentinië, Amsterdam en doorheen België.

Vandaag zetelt An in de Raad Van Bestuur (Raad van Commissarissen) van verschillende bedrijven, werkt ze aan de internationale expansie van Ulysses Consulting, en treedt ze op als spreker en journalist.

An De Jonghe boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van An De Jonghe.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van An De Jonghe, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van An De Jonghe en de eventuele overige kosten om een optreden van An De Jonghe mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van An De Jonghe.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor An De Jonghe. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van An De Jonghe checken, een gratis optie plaatsen op An De Jonghe en de boeking(en) van An De Jonghe voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT An De Jonghe, BOEKINGSBUREAU An De Jonghe, BOEKINGSBURO An De Jonghe, ENTERTAINMENTBUREAU An De Jonghe, ENTERTAINMENTBURO An De Jonghe, ARTIESTENBUREAU An De Jonghe, BOEKINGSKANTOOR An De Jonghe, IMPRESARIAAT An De Jonghe, MUZIEKBURO An De Jonghe, MUZIEKBUREAU An De Jonghe, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU An De Jonghe, ARTIESTENBOEKINGSBURO An De Jonghe, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR An De Jonghe.

 

Offerte An De Jonghe aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag