Alexander Rybak

Eigenschappen Alexander Rybak boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Alexander Rybak boeken?

Alexander Rybak boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alexander Rybak.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alexander Rybak.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alexander Rybak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alexander Rybak plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Alexander Rybak

Extra informatie Alexander Rybak

Biografie Alexander Rybak
Alexander komt oorspronkelijk niet uit Noorwegen, maar uit Wit-Rusland. Toen hij vier was zijn hij en zijn ouders naar Noorwegen verhuist. Aangezien zijn moeder piano speelt en zijn vader viool, leerde Alexander die instrumenten al vanaf zijn vijfde te bespelen. Volgens hem is het de viool die ´twintig jaar van mijn leven leuk heeft gemaakt´.

Al sinds zijn tiende studeert hij aan een muziekinstituut in Oslo. Hij heeft nu even een ´pauze´ door het winnen van het songfestival. Hij is geen onbekende in Noorwegen. Hij kwam bij de Noorse versie van Idols in de halve finale. Hij won wel de talentenjacht Kjempesjansen, die op de Noorse tv werd uitgezonden, met zijn eigen nummer Foolin’. Ook heeft hij al in het theater gestaan, daar een prijs voor gewonnen én in een film gespeeld.

Maar ook na het songfestival zit hij niet stil. Op 2 juni komt zijn album Fairytales uit in twintig landen.
Alexander Rybak boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alexander Rybak boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alexander Rybak.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alexander Rybak, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alexander Rybak en de eventuele overige kosten om een optreden van Alexander Rybak mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alexander Rybak.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alexander Rybak. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alexander Rybak checken, een gratis optie plaatsen op Alexander Rybak en de boeking(en) van Alexander Rybak voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alexander Rybak, BOEKINGSBUREAU Alexander Rybak, BOEKINGSBURO Alexander Rybak, ENTERTAINMENTBUREAU Alexander Rybak, ENTERTAINMENTBURO Alexander Rybak, ARTIESTENBUREAU Alexander Rybak, BOEKINGSKANTOOR Alexander Rybak, IMPRESARIAAT Alexander Rybak, MUZIEKBURO Alexander Rybak, MUZIEKBUREAU Alexander Rybak, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alexander Rybak, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alexander Rybak, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alexander Rybak.

 

Offerte Alexander Rybak aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag