Alex van Oostrom

Eigenschappen Alex van Oostrom boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur
Geluid
Exclusief

Alex van Oostrom boeken?

Alex van Oostrom boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alex van Oostrom.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alex van Oostrom.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alex van Oostrom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alex van Oostrom plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Alex van Oostrom

DJ Alex van Oostrom geldt als een icoon van de Nederlandse DJ- en dancewereld. Zijn carrière omspant een enorm muziektijdperk, van de allervroegste disco en hiphop tot de muziek van nu. Hij wordt algemeen beschouwd als de meest vernieuwende DJ die ons land ooit gekend heeft. Zijn reputatie als muziekvernieuwer en initiator vestigde hij, behalve als DJ, vooral als oprichter en eigenaar van Danceblad Update Magazine‚ en de promotieservice voor DJ’s, de Dutch DJ Pool. Nog meer in het oog sprongen zijn initiatieven tot het oprichten van de International DJ Conventions (o. a. in de RAI en AHOY), de jaarlijkse (inter) nationale DJ kampioenschappen, de Dutch Dance Music Awards en de Rotterdamse Dance Parade (Fast Forward). Het bevestigde definitief zijn reputatie als koploper in de dance scene. Ook als DJ is Alex van Oostrom een pionier, in zowel binnen- als buitenland. Hij was de eerste fulltime professionele club DJ in ons land en maakte al naam in de jaren ’70 tijdens het discotijdperk. Met de oprichting van Alex en the City Crew‚ een liveband met breakdancers, een rapper en hijzelf als DJ, had hij een primeur. Het was de eerste hiphop band van het land en Van Oostrom de eerste scratchende DJ. In de jaren ’80 introduceerde Alex van Oostrom de grote veranderingen in de dansmuziek. Hij werd in die tijd veelvuldig gevraagd voor optredens in het buitenland, kwam eind jaren ’80 in aanraking met housemuziek en was medeverantwoordelijk voor de introductie van house in Nederland. Op dit moment is Alex van Oostrom nog altijd een van de meest gevraagde DJ’s. Hij draait niet alleen housemuziek. Door zijn jarenlange expertise en brede muzieksmaak beschikt hij over de meest uitgebreide platencollectie van Nederland en draait hij werkelijk alle stijlen. Na alle grootschalige projecten in binnen- en buitenland wil Alex van Oostrom sinds 1999 slechts dat doen waarin zijn talent het grootst is: draaien op feesten en in discotheken. Toch blijft hij innovatief. Als eerste DJ wisselt van Oostrom muziek van cd’s af met digitale videoclips, wat een geweldig effect op de dansvloer teweegbrengt. Ook is Alex van Oostrom regelmatig te bewonderen in samenspel met live-muzikanten als drummer Cesar Zuiderwijk, saxofonisten Hans Dulfer en Kees Dam en percussionist Martino. Maar ook MC’s, dansers, tapdansers en breakdancers treden vaak samen met hem op.

Alex van Oostrom boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alex van Oostrom.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alex van Oostrom, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alex van Oostrom en de eventuele overige kosten om een optreden van Alex van Oostrom mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alex van Oostrom.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alex van Oostrom. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alex van Oostrom checken, een gratis optie plaatsen op Alex van Oostrom en de boeking(en) van Alex van Oostrom voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alex van Oostrom, BOEKINGSBUREAU Alex van Oostrom, BOEKINGSBURO Alex van Oostrom, ENTERTAINMENTBUREAU Alex van Oostrom, ENTERTAINMENTBURO Alex van Oostrom, ARTIESTENBUREAU Alex van Oostrom, BOEKINGSKANTOOR Alex van Oostrom, IMPRESARIAAT Alex van Oostrom, MUZIEKBURO Alex van Oostrom, MUZIEKBUREAU Alex van Oostrom, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alex van Oostrom, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alex van Oostrom, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alex van Oostrom.

 

Offerte Alex van Oostrom aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag