Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Airen Mylene boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Airen Mylene boeken?

Airen Mylene boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Airen Mylene.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Airen Mylene.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Airen Mylene ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Airen Mylene plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Airen Mylene

Nederlands presentatrice
Met haar altijd brede glimlach, open instelling en sprankelende ogen gaat deze presentatrice recht op haar doel af. Airen is reislustig, sportief en draagt het hart op de tong.

Ze is een vast gezicht van SBS en heeft een brede interesse en achtergrond: ze begon bij de NRT in de populaire wetenschapshoek, en verscheen later bij RTL en SBS in diverse grote entertainment programma’s zoals The Voice of Holland en Shownieuws.Naast Shownieuws presenteert Airen ook Surprise Surprise, De 25… en Het Beste Idee van Nederland bij SBS.

Airen Mylene boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Airen Mylene.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Airen Mylene, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Airen Mylene en de eventuele overige kosten om een optreden van Airen Mylene mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Airen Mylene.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Airen Mylene. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Airen Mylene checken, een gratis optie plaatsen op Airen Mylene en de boeking(en) van Airen Mylene voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Airen Mylene, BOEKINGSBUREAU Airen Mylene, BOEKINGSBURO Airen Mylene, ENTERTAINMENTBUREAU Airen Mylene, ENTERTAINMENTBURO Airen Mylene, ARTIESTENBUREAU Airen Mylene, BOEKINGSKANTOOR Airen Mylene, IMPRESARIAAT Airen Mylene, MUZIEKBURO Airen Mylene, MUZIEKBUREAU Airen Mylene, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Airen Mylene, ARTIESTENBOEKINGSBURO Airen Mylene, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Airen Mylene.

 

Offerte Airen Mylene aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag